algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

Fotos d'art

72182

Dimecres passat es presentà a la vila (en parlar del meu poble sempre em surt «la vila») el llibre de fotografies del jove Gori Vicens, que és la viva imatge de son pare quan estudiava batxillerat, en el mateix curs que jo, a l'Institut de Felanitx. Això que dic era als anys 50. Fa uns dies, a Múrcia, la televisió em demanava què s'havia fet dels murcians il·lustres que poblaven la vila als anys quaranta i cinquanta "Doña Pura, vídua del meu padrí de fonts Pere Reus, Raimundo Fernández, rei de les tàperes, etc." i jo vaig dir que ara els murcians eren extremenys, però que xerraven felanitxer més bé que jo. Les fotos de Gori retraten la realitat patriòtica de Felanitx.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.