nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Cartes dels lectors

Molt bé IB3 TV
En aquests dies de barbàrie, violència, dolor i assassinats injustificats; s'ha de donar l'enhorabona als periodistes d'IB3 TV per l'excel·lent cobertura informativa duita a terme sobre l'atemptat d'ETA que ha ocorregut a Mallorca. IB3 TV amb els seus espais informatius de llargues hores de durada amb bons professionals i col·laboradors ha aconseguit donar raó de ser a la seva existència per tal de vertebrar la societat balear. Ja ho ha fet en altres ocasions quan retransmete les festes dels pobles i ciutats de les nostres illes i ara, en un moment terribe i dolorós, ho ha aconseguit confirmar. Enhorabona a un gran grapat de professionals i tans sols em falta tornar a dir: ETA NO.
JOAN CARLES BESTARD. Calvià

La bona imatge de Mallorca
Fins ara no sabíem com agrair a la família reial que passàs els seus estius a Mallorca. Uns empresaris turístics varen tenir la idea de fer un fons comú i comprar al monarca un magnífic iot que ja podeu veure amarat a Portopí.
Durant anys i panys ens parlaren de la "immensa" sort que teníem de ser els "elegits", quan altres ciutats i comunitats feien "ofertes" als reis per arrossegar-los cap a les seves terres. Ens foren lleials.
Fins fa poc presumíem que els reis i la seva família es podien passejar tranquil·lament pertot arreu, que aquest era el lloc més tranquil del món per estiuejar. Sempre tens algun conegut que diu haver-los vist per El Corte Inglés, al Carrefour, al Born, a la benzineria...
Enguany hem descobert que no n'hi havia per tant perquè ara els que no podem circular som nosaltres.
JOAN MATAMALES. Palma

No ens prengui el pèl...
El senyor Carlos Delgado, batle de Calvià, ens comunica que rebaixa un 2% el seu sou i dels seus regidors i gerents d'empreses públiques. Em sembla perfecte i digne d'elogi. El que em pareix incongruent és que això ens ho comuniqui mitjançant un anunci al seu diari que pot tenir un cost de fins a 6.500 € per dia. Aquest senyor ja ens té acostumats a utilitzar gairebé de manera enganosa la publicitat com si d'una notícia es tractàs amb la confusió que generen aquests tipus de publicitat. Per què no ha fet una simple roda de premsa per comunicar-ho? No es refia dels periodistes? O vol tenir un control absolut del que es publiqui? Potser a una roda de premsa algú li demanaria quin és el seu sou... i això no seria políticament correcte.

El que està clar és que la intenció d'aquest home no és estalviar ni donar exemple, sinó guanyar vots amb aquest tipus d'accions. Li suggeriria que, a part de rebaixar-se el sou, deixàs de fer ús d'aquests tipus de publicitat que, a més de ser molt tendenciosa, genera unes despeses que, en temps de crisi, no són més que un insult a tota la gent que n'està patint les conseqüències.
CARLES VALENTÍ AGUILÓ. Palma

Indignació: el Terreno no és Chueca
La junta directiva de l'Associació de Veïnats Bellver del Terreno vol expressar la seva indignació contra la situació que revelen les informacions aparegudes a diferents mitjans de comunicació sobre la conversió de la nostra barriada en un territori gai a l'estil del barri madrileny de Chueca. Des d'aquesta Associació de Veïnats, volem manifestar de manera clara i contundent que aquest no és el camí per a la rehabilitació del nostre barri, ans al contrari, és la continuació del procés de degradació iniciat amb la proliferació massiva de discoteques i posteriorment amb els after hours, amb les greus molèsties i renous que ocasionen a tots els veïnats.

Aquesta associació i els veïnats no tenen vocació de ser un barri temàtic, perquè en aquestes circumstàncies suposa la creació d'un gueto. No ens oposam que s'obrin negocis normals, sigui qui sigui el seu propietari (no tenim el "costum" de demanar l'orientació sexual de ningú), però sí que rebutjam enèrgicament la proliferació massiva de locals noctunrs sense cap tipus de control ni de renous ni de qualitat, siguin heteros o homosexuals.
No necessitam l'exportació de models estranys, ja que som un barri amb una identitat i personalitat pròpies, forjades a través de moltes generacions, pels quals s'han sentit atrets molts de personatges il·lustres. Reivindicam un barri plural, acollidor, obert, tolerant i tranquil en què tots tinguem cabuda i amb una oferta d'oci de qualitat i respectuosa amb els veïns, en definitiva un barri normal.

Per tant, exigim a l'Ajuntament: L'aplicació immediata del PERI d'usos, que regula la normativa sobre concessió de llicències de bars i discoteques, amb el màxim rigor. La posada en marxa definitiva del Pla Especial de Reforma Interior del Terreno (PERI) i de totes aquelles mesures encaminades a la rehabilitació del nostre barri, tan insistentment reivindicades pels veïnats. Només d'aquesta manera el nostre Ajuntament de Palma podrà satisfer el deute històric que té pendent amb el barri, perquè el Terreno ho mereix pel seu passat històric i pel seu futur amb dignitat.
ÀNGEL DOMÈNEC FERRER.President de l'Associació de Veïnats Bellver del Terreno. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 14 anys
I, per cert, es senyor Carlos Delgado, es qui ara es baixa es sou un 2%, no el se pujà bastant més d'un 2% en començar aquesta o s'anterior legislatura?
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente