algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

La plaça del Mercat

Li escric en nom d'un grup de residents dels voltants de la plaça del Mercat, que hem decidit mobilitzar-nos per trobar una solució al greu problema de l'aparcament que ens afecta i que fa el nostre barri inhabitable, sobretot per als que tenim fills petits.

En qüestió de cinc anys hem anat perdent molts de llocs d'aparcament i ara estam en una situació en què ens és gairebé impossible aparcar a la nostra zona. A més a més, amb la rehabilitació del nucli antic, l'increment general de població de Mallorca i l'augment de comerços, cada vegada ve més gent a aparcar a la nostra zona, tot i que, simultàniament, la reducció d'aparcaments per als residents per diversos motius (cotxes oficials dels jutjats, prohibició d'aparcar als carrers d'Antoni Maura, Conquistador, a la zona de Correus, etc.), ha estat constant i nombrosa.

D'altra banda, ens sembla un greuge comparatiu que l'Ajuntament no ens hagi protegit com sí que ho ha fet amb altres zones similars a la nostra, com ara els voltants del mercat de l'Olivar, la zona del carrer de Sant Bartomeu o la del carrer de Sant Jaume, on els seus residents gaudeixen de zona d'aparment exclusiu.

La solució que proposam és que la plaça del Mercat quedi tancada amb un piló per a ús exclusiu dels residents de la nostra zona, la qual cosa redundaria a crear un espai més tranquil i acollidor per als vianants i s'evitaria el desgavell circulatori que hem de patir tant els dies feiners com el cap de setmana.

Joan Pol i 82 signatures més. (Rebuda per e-mail).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.