algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

Son Llàtzer: un exemple d'eficàcia i de sensibilitat

Quan a començaments d'any, en una revisió rutinària, em varen diagnosticar un limfoma, el primer que em vaig plantejar, «amb por però sense pànic indegut», va ser on anar per assegurar tant com fos possible la meva curació. Quin hospital o clínica seria la millor en aquesta situació? Vaig considerar diferents opcions, però molt aviat els consells d'un bon amic i metge competent m'assenyalaren el camí: «No fa falta que et moguis, aquí mateix tenim la millor solució». Efectivament, tot d'una vaig poder comprovar que els serveis i les cures mèdiques de l'hospital de dia de Son Llàtzer eren òptims, els millors que podia trobar.

Ara, gairebé cinc mesos després, amb coneixement de causa com a pacient, he de manifestar públicament la meva admiració i agraïment al servei d'Hematologia de l'hospital de dia de Son Llàtzer, al doctor Joan Bargay per la seva excel·lència professional i humana, a les infermeres d'Oncologia i Hematologia per la seva gran preparació professional i sensibilitat, i a tot el personal mèdic i administratiu de l'hospital, que constitueixen un exemple viu del que pot ser una sanitat pública de qualitat.

Que aquest escrit, senyor director, serveixi no solament d'agraïment lleial, sinó també de reflexió pública sobre la necessitat de tenir una sanitat competent i oberta a tots. Tot el que es faci en aquest sentit serà poc, perquè cada euro que s'hi inverteix es multiplica ràpidament en qualitat i en benestar social, precisament per als qui més ho necessiten.

Gonzalo Bernal. (Rebuda per e-mail).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.