cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
27°

Sobre la matança de foques a Canadà

Sr. director:

He sentit un gran dolor quan ha arribat a les meves mans un fullet denunciant la matança de més de tres-centes cinquanta mil foques a Canadà en els mesos de març i abril, i més en concret a les costes de Labrador i Terranova. Aquestes morts són autoritzades pel Ministeri de Pesca d'aquest país, amb l'excusa que aquests animals estan reduint la riquesa de peixos a la zona.

Tanmateix, la reducció de pesca s'ha demostrat que no es deu a les foques, sinó a l'ús abusiu de mètodes de pesca i excés de captures.

Les foques són apallissades fins a la mort amb una gran crueltat, ja que a gran quantitat d'elles se'ls arrenca la pell tenint encara capacitat de sentir dolor.

El món de la moda i els grans dissenyadors internacionals amb poques excepcions confeccionen i promouen l'ús de peces fetes amb pell de foca, sense gens d'escrúpols.

Podria continuar escrivint sobre la falta de sensibilitat que hi ha cap a aquests i altres animals. Per això faig una crida a les persones amb un cor pels animals perquè no permetin aquesta mena de matances, fent denúncies, escrivint cartes i sobretot no callant ni consentint tanta crueltat.

María José Navarro. (Rebuda per e-mail).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.