algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
24°

Carta oberta al Sr. Rodríguez Zapatero

Benvolgut company, li agrairia de tot cor que, per favor, no em desautoritzés més davant el meu alumnat entregant una versió valenciana i una altra de catalana de la Constitució. Pensi que he estudiat una carrera i he fet unes oposicions per tal de transmetre al meu alumnat uns coneixements científics (conjunt de coneixences resultants de l'estudi) que vostè ara contradiu amb els seus actes. Això perjudica enormement la meva tasca com a docent i posa en perill la meva credibilitat. Vostè és un personatge públic i el que fa té un ressò mediàtic immediat. Per favor, rectifiqui el més aviat possible la seva darrera actuació, d'altra banda em veuré obligat a citar-lo dins classe com a exemple d'incoherència científica. Pensi, per un moment, que vostè surti en algun mitjà públic negant una veritat científica, per exemple, la teoria de l'evolució. Això provocaria un vertader rebombori i quedaria vostè en ridícul. Exactament el que acaba de fer entregant les dues versions de la Constitució.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.