algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 14°
14°

Reflexió per a Pere Sampol

Com a votant del PSM voldria fer una reflexió per al Sr. Pere Sampol. Analitzant els resultats de les passades eleccions observo que el PSM ha obtingut menys vots per al Parlament Balear i ha perdut un diputat. Però el Sr. Sampol està content perquè el PP no té majoria absoluta, i és el vertader beneficiat el partit d'UM, que gràcies a una fantàstica negociació el 1995 va aconseguir la presidència del CIM amb tan sols 2 representants. Mentre que el PSM que en tenia 4 no va poder dur endavant les seves promeses sobre la incineradora i, damunt, va admetre com la presidenta d'UM prescindia (provisionalment) dels membres de PSM pel govern del CIM.

Sr. Sampol, em sembla que haver votat PSM ha estat un vot inútil, per la seva manera d'actuar es podria votar directament PSIB-PSOE. Consider que el mal resultat obtingut pel PSM és conseqüència d'una falta de capacitat de gestió per part del Sr. Sampol. El PSM és realment qui té la clau del Govern Balear i no UM, la diferència està en la capacitat del Sr. Sampol i de la Sra. Munar. Amb una bona gestió, el PSM-EN pot aconseguir el Consell de Menorca i el Consell de Mallorca. No hem d'oblidar que els prepotents (PP) han guanyat aquestes eleccions al Parlament Balear i perquè no governin s'han d'ajuntar tots contra ells. Això és molt difícil de governar i sobretot, el PSM en treu molt poc profit. Si el PSM fa una bona proposta al PP pot obtenir la presidència de dos Consells abans esmentats i complir amb l'aplicació de l'article 24.6 dels Estatuts per aprovar els Pressuposts, a més d'algunes Conselleries (Educació i Cultura, Medi Ambient). D'aquesta manera, crec que el PSM aconseguiria millors beneficis per a Balears que ajuntant-se amb tots els altres partits. Això no és tan «anti-natural», si per a les eleccions a Europa van en coalició amb CiU, basta seguir el mateix exemple. És a dir, si qui guanyen les eleccions generals és el PSOE, CiU els dóna suport, si guanyen PP també els en dóna. En ambdós casos, el beneficiat és Catalunya. Per què el PSM no pot seguir el mateix exemple? Per què deixa que UM li guanyi espai electoral quan té menys votants? Crec que el sr. Sampol no té la suficient capacitat per dur el partit, és necessari un canvi amb gent jove com Pere Muñoz.

Ah! I no oblidin l'Ajuntament de Palma, en Sebastià Serra també seria un bon batle, millor que n'Antoni Roig o en Ferran Trujillo. Tot passa per una bona negociació amb qui ha guanyant.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.