Plats de Pasqua regats amb bon vi
Ara que arriba Pasqua es fan imprescindibles a la taula els productes més típics de la nostra gastronomia com són les panades, els cocarrois i els rubiols. Per incrementar els sabor d'aquests tradicionals plats els podem combinar amb vins de la nostra terra que ens ajuden a descobrir noves sensacions al paladar. L'Associació de Forners i Pastissers de les Illes i el celler José L. Ferrer ho saben prou bé, i ahir realitzaren a la seu del celler a Binissalem un maridatge de vins amb productes de Pasqua per aconsellar com combinar de la millor manera els dos elements durant les festes que s'acosten. A l'acte, hi participaren José Luis Roses Ferrer, propietari actual; Pep Magraner, president de l'Associació de Pastissers i Forners de les Illes Balears, i Arnau Galmés, l'enòleg del celler i l'encarregat de presentar quines són les millor combinacions. Els experts aconsellaren el Blanc Veritas fermentat en barrica 2009 i el Rosat ecològic Pedra de Binissalem 2009 per acompanyar els plats salats, mentre que el Veritas dolç 2009 i el Manto dolç 2009 els presentaren amb les postres.
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- Milers de persones clamen a Palma: «Davant la turistificació de les nostres vides, trobaran un poble combatiu»
- Campanya contra empreses turístiques que col·laboren amb el genocidi del poble palestí
- Aturen un bus turístic a Palma per a denunciar la turistificació i la mercantilització de Mallorca
- La CAEB demonitza la protesta pel dret a una vida digna: «El turisme mereix el respecte i la consideració de tothom»