nubes dispersas
  • Màx: 14.95°
  • Mín: 7.61°
14°

Els beneficis d'un nou model

L'hipòdrom de Manacor posa en marxa un nou estil de funcionament amb la idea de córrer pel que es genera i no dependre de les subvencions

La Federació Balear de Trot ha posat en marxa un nou model de curses a l'hipòdrom de Manacor en el qual la idea rectora és el fet de córrer pels doblers que es generen i poder mantenir les corregudes si les subvencions de les institucions fallen. Es tracta de garantir el futur del trot més enllà de les ajudes. Aquest model té en el joc el pilar principal i que aquest repercuteixi en els premis a repartir. Malgrat l'augment de les matrícules, aquestes es posen en un fons per al dia per tal de reactivar el joc, que aporta per part seva un percentatge del 20% per a premis. A pesar d'això i d'haver tornat a cobrar l'entrada -aquesta ha estat una altra de les mesures adoptades-, els premis han hagut de baixar per no gastar per sobre de les possibilitats, com havia ocorregut fins ara.

En un principi, les reaccions foren negatives: s'incrementen les matrícules, puja el joc, es paga entrada i baixen els premis. Tot alhora fou difícil d'entendre per part d'un sector del món del trot. De tota manera, els resultats d'aquestes mesures estan sent molt positius i molta gent ha comprès que aquest és el camí per fer créixer els premis i no dependre de les subvencions. Les dues darreres setmanes s'han batut rècords de joc i s'han repartit prop de 9.000 euros més en premis. A poc a poc, la Federació Balear de Trot consolidarà el seu projecte d'un nou model d'hipòdrom amb la firma d'un conveni amb l'Ajuntament de Manacor per tal d'incloure-hi un bon grapat d'activitats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.