nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

«Hem fet una temporada molt bona»

Moyà, Webó i Valero valoren de manera positiva la marxa del Mallorca en una conferència a la UIB

87848
Webó, Gili, Rebassa, Moyà i Valero durant la conferència sobre el Mallorca que va tenir lloc ahir a la UIB. | PERE BOTA.

P. BATLLE. Palma.

«Hem fet una temporada molt bona». Aquest fou el veredicte que emeteren Miquel Àngel Moyà, Borja Valero i Pierre Webó, futbolistes del Reial Mallorca, en resposta a una de les preguntes que els formulà ahir l'auditori de l'aula magna de l'edifici Guillem Cifre de Colonya de la UIB, en el marc de la primera de les tres conferències de què consta el cicle dedicat al club mallorquinista, que organitza l'Associació Universitària Mallorquinista.

Davant un públic de totes les edats entregat a la causa els tres jugadors del Mallorca foren sotmesos, durant una hora i mitja, a una mena de roda de premsa multitudinària moderada pel director de comunicació o relacions externes del club, Maties Rebassa, i en la qual la gent del carrer exercí d'improvisats periodistes. A l'acte també hi era present del director general d'Esports, Biel Gili.

Moyà, Valero i Webó coincidiren a aprovar amb bona nota la campanya actual del Mallorca i no descarten aconseguir la classificació per a la Copa de la UEFA en les tres jornades de Lliga que queden per disputar.

El porter binissalemer assegurà que «la temporada és molt bona i a pesar dels moments difícils que hem tengut, sobretot el mes de desembre, el més important és cóm acaba la cosa. En la segona volta només hem perdut dos partits i quan en falten tres per al final hem millorat les xifres de l'any passat. Confii d'acabar el curs molt millor». El migcampista madrileny recordà que «enguany hem aconseguit rècords com a equip i individuals. A veure si ara podem guanyar els tres partits que resten i assolim la UEFA per arrodonir la temporada». El davanter camerunès incidí en la «fortalesa de l'equip i del cos tècnic per superar les situacions difícils».

Enmig del relat d'anècdotes personals i bromes, no hi faltaren les preguntes compromeses. Moyà, Valero i Webó també es posaren d'acord que la possible partida del tècnic, Gregorio Manzano, a un altre club en acabar la temporada «seria una mala notícia per a l'equip». «M'ha donat confiança i minuts i per a mi és l'entrenador ideal per al Mallorca. Però si creu que fitxar per un equip gran és el millor per a ell, ho entenem i ho acceptam. Esper que després véngui un altre tècnic igual o millor que ell», afirmà Valero. Amb referència al tema dels mals arbitratges que el Mallorca ha patit aquesta temporada, Webó fou el més categòric i afirmà que «els àrbitres de vegades són prepotents i nosaltres hem patit les seves decisions més d'una vegada. Ara ens miren amb una altra cara, tal vegada perquè ja no es parla tant de les eleccions presidencials a la Federació i del suport del Mallorca a la candidatura d'Alemany». A pesar de tot, els futbolistes del Mallorca no volgueren donar tota la responsabilitat als col·legits i reconegueren que si el Mallorca no es troba ara en llocs de UEFA és també en gran part per culpa seva. «Els àrbitres ens han perjudicat alguns pics, però nosaltres també hem fallat en alguns partits. Tots els equips tenen mals moments i és difícil mantenir la regularitat al llarg de la temporada», sentencià Moyà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.