algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
12°

Güiza encara no està bé

L'andalús arrossega una sobrecàrrega a la cuixa esquerra i és dubte amb vista al duel contra el Depor

95438
Güiza executa exercicis d'estirament en presència del preparador Toni Servera. | MONSERRAT.

Els problemes es multipliquen a Gregorio Manzano a mesura que s'acosta l'hora del partit de dissabte que ve contra el Deportivo de La Corunya. A les baixes ja conegudes per sanció d'Ariel Ibagaza, Angelos Basinas i Sergio Ballesteros, s'hi podria afegir la del davanter i màxim golejador de l'equip, Dani Güiza. El futbolista andalús pateix una sobrecàrrega en el bíceps femoral de la cuixa esquerra i les molèsties li impediren entrenar-se ahir amb normalitat i el fan ser dubte amb vista a la cita important d'aquest cap de setmana. A l'entrenament d'ahir Güiza just va poder completar algunes voltes de cursa contínua als camps de Son Bibiloni, sempre sota la supervisió atenta del preparador físic Antoni Servera. Els serveis mèdics del Reial Mallorca duen l'ariet de Jerez entre cotons.

Manzano confia poder comptar amb el seu màxim artiller davant el Deportivo, emperò, si finalment Güiza està en condicions de jugar, és molt improbable que pugui fer-ho al cent per cent.

Malgrat aquest contratemps, no tot foren males notícies per a l'entrenador mallorquinista, qui sí podrà comptar amb el migcampista Lionel Scaloni i amb el davanter camerunès Pierre Webó. Tant l'un com l'altre s'entrenaren ahir amb total normalitat i participaren en el partidet a tres porteries que la plantilla vermellenca disputà.

Scaloni sembla haver-se recuperat del quadre de bronquitis aguda que arrossegava els darrers dies i no s'ha tornat a ressentir de les molèsties dels isquiotibials de la cuixa dreta. Per la seva banda, Webó rebé ahir l'alta mèdica després d'estar curat del tot del trencament del cinquè metatarsià del peu dret, del qual fou operat per segona vegada aquesta temporada el passat 18 de desembre. Les proves a les quals fou sotmès dimarts passat a la clínica Asepeyo de Barcelona per part del doctor Dalmau foren del tot satisfactòries i dissabte podria entrar en la convocatòria si Manzano ho creu convenient.

El tècnic andalús aprofità l'entrenament d'ahir per assajar amb el possible onze que posarà en joc davant el Deportivo. La seva principal preocupació rau en trobar un substitut per a Pereyra en el pivot defensiu, després de la seva fugida al Lokomotiv de Moscou i del partit de sanció amb el qual va ser castigat el seu substitut natural, Basinas. Manzano provà primer amb un onze format per Moyà a la porteria; Héctor, Ramis, Nunes i Fernando Navarro; Scaloni en la posició de pivot defensiu, amb Varela i Jonás per les bandes, Valero a la mitja punta i Arango i Trejo formant la parella d'atac circunstancial. A mitjan partit canvià i provà amb Iván Ramis com a pivot defensiu i amb David Navarro de central. Aquest és el dubte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.