algo de nubes
  • Màx: 14.33°
  • Mín: 7.77°
14°

Ronaldinho torna a quedar fora

La Sexta i TV3 emetran el partit i reobren la guerra del futbol

L'estadi de Mestalla dictarà sentència i a més de conèixer si València o Barcelona seran finalistes de la Copa del Rei, se sabrà si Koeman i el seu equip recuperen crèdit fins a final de temporada i si la baixa del brasiler Ronaldinho passarà factura al Barcelona.El partit, malgrat ser una semifinal que el València encara amb l'1-1 de l'anada, té rang de final per als locals, sobretot, per al tècnic valencianista que es juga el seu futur immediat i més després de reconèixer fa tres dies la seva impotència per revertir la situació.

El València arriba al partit en plena crisi de resultats i amb indicis de divorci entre l'entrenador i els pesos pesants que encara compten per a ell, com és el cas del davanter asturià David Villa, que en els dies previs al partit s'ha desmarcat del futur del tècnic.El conjunt txe compta amb poques garanties per pensar a la final. La més important és el resultat que va aconseguir en l'anada, que d'entrada no l'obliga a haver de marcar i pot especular amb el resultat i el cronòmetre. Al vessant purament esportiu, Koeman recupera Banega per al centre del camp, la qual cosa farà que l'argentí desplaci Silva a la banda esquerra i Mata es quedi a la banqueta.

El Barcelona, per la seva part, acudeix a l'encontre també molt necessitat, després de tres partits de lliga sense guanyar i amb les baixes de Ronaldinho, Deco, Messi i Márquez. Rijkaard va descartar el brasiler, malgrat que aquest havia manifestat que volia jugar i que es va reincorporar als entrenaments amb el grup en vigílies de l'encontre, després de superar les molèsties musculars que van motivar la seva absència en el partit de la passada jornada en l'empat a dos gols davant l'Almeria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.