algo de nubes
  • Màx: 11.92°
  • Mín: 7.77°
11°

El Reial Madrid, obligat a remuntar una Roma pletòrica de confiança

L'equip blanc necessita superar un 2-1 en contra per passar a quarts

El Reial Madrid es juga el seu futur a la Lliga de Campions sense el seu artiller més letal, Ruud Van Nistelrooy. Serà a l'estadi Santiago Bernabéu on lluitarà contra la Roma italiana, reforçada de moral i «la maledicció de vuitens de final» que pateix des de fa quatre anys, per remuntar la derrota (2-1) del duel d'anada.

El Bernabéu acull una nova cita amb la història en la competició preferida del madridisme, la Lliga de Campions. Un partit en el qual només val la victòria. Una nit en què la parella més letal d'Europa per nombres de gols, Raúl i Van Nistelrooy, queda òrfena per l'absència de l'holandès. Un dia en què els antecedents s'obliden per assolir els quarts. Aquesta és una ronda a la qual el Reial Madrid no arriba des de fa quatre anys. Condicionat en les darreres edicions per jugar el partit de tornada fora del seu estadi, Juventus, Arsenal i Bayern de Munic van fulminar la il·lusió per l'anhelada desena Copa d'Europa.

Ara, la plantilla blanca s'agafa amb força a la màgia del Bernabéu en les cites europees per tombar una eliminatòria davant d'un rival, la Roma, que és l'equip europeu que millors xifres presenta al coliseu blanc. De les seves darreres tres visites només ha perdut en una, 4-2 en la temporada 2004-05. En la 2002-03 va vèncer 0-1, amb gol de Totti, qui també va anotar l'1-1 de la 2001-02.

En l'actual edició de Lliga de Campions, el Reial Madrid s'ha mostrat infal·lible al seu estadi. Ha guanyat els tres partits, amb nou gols a favor seu, i ha ampliat la seva ratxa com a local. Dels darrers 25 partits, només en va perdre un que li va costar car davant de l'Arsenal.

L'equip de Bernd Schuster arriba a la cita condicionat per la baixa de Van Nistelrooy, Raúl jugarà de 9, però amb dos futbolistes clau de l'equip ideal del tècnic germànic recuperats. Pepe liderarà la defensa i Robinho aportarà la fantasia que li ha faltat al Reial Madrid en un mes de febrer per oblidar amb quatre derrotes en cinc partits disputats.

Schuster no podrà comptar tampoc amb Sergio Ramos, una baixa important a la banda dreta, pel que aporta a l'equip i el duel de velocitat amb Mancini. Miguel Torres assumirà el repte. La resta de l'equip el mantindrà, amb Gago i Diarra fent les tasques de contenció perquè Guti, Baptista, Robinho i Raúl cerquin els gols del triomf que donin una alegria als seguidors blancs.

El Reial Madrid es trobarà a la gespa amb una Roma amb la moral alta després d'haver retallat tres punts en l'última jornada de la Lliga italiana al líder, l'Inter de Milà.

La Roma apel·larà al joc col·lectiu i a l'organització per superar un Reial Madrid que estarà obligat a sortir a l'atac.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.