algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.88°
10°

"Som els primers interessats a guanyar"

El porter Miquel Àngel Moyà espera que el Mallorca pugui imposar-se al Getafe

El porter binissalemer Miquel Àngel Moyà espera que el Mallorca pugui trencar la seva ratxa d'empats aquesta jornada davant el Getafe. «Som els primers interessats a guanyar», afirmà.

«L'equip surt cada diumenge a intentar guanyar», explicà el jugador vermellenc. «No ens agradaria continuar amb aquesta dinàmica, però, si no es pot guanyar, és millor empatar que perdre», afegí.

Moyà és conscient que és molt important afegir punts perquè el Mallorca s'allunyi de la zona de descens. «És vital sumar tres punts, perquè ens vindria molt bé», digué. «Ja són massa empats els que portam i hem de sortir d'aquesta dinàmica», explicà. Quant a l'estat de moral del Getafe, el porter del Mallorca reconeix que això complicarà més el partit. «Segur que el partit serà molt complicat perquè el Getafe és un rival molt difícil i ha aconseguit victòries molt importants», va explicar el binissalemer, que també va subratllar la necessitat que té el Mallorca de millorar les jugades a pilota aturada, una de les especialitats dels madrilenys. «Hem encaixat bastants gols d'aquesta manera», va afirmar. «És un aspecte que cal corregir perquè no passi tan sovint, ja que hi ha molts partits que es decideixen així», va afegir.

Moyà desitjà que Güiza torni a marcar tan aviat com sigui possible. «Esper que Güiza marqui un gol aquest cap de setmana perquè seria molt bo per a l'equip i per a ell», digué. «Tant de bo sigui així», afirmà.

Allò que és clar és que el Mallorca haurà d'estar al cent per cent si vol aconseguir els tres punts en joc a Madrid. «El Getafe ja eliminà el Mallorca de la Copa del Rei, però s'ha de pensar en positiu, ja que de tres enfrontaments que hem tingut aquesta temporada els hem guanyat en dues ocasions, així que les estadístiques estan a favor nostre», matisà el porter del Mallorca, que recalcà la situació dels vermellencs a la taula de classificació. «Estam a només tres punts del descens i hem d'afegir punts».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.