muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

«Estam al nostre millor moment»

El tècnic del Palma, Àngel Colino, creu que es pot guanyar l'Alacant

El Palma s'enfrontarà demà a les 12.30 hores a l'Alacant, un dels equips amb més aspiracions i possibilitats de lluitar per un lloc a l'ACB. Així i tot, el tècnic Àngel Colino espera que l'equip illenc pugui donar la sorpresa, sobretot des que està invertint la mala ratxa de resultats. «Estam en el nostre millor moment. De fet, és el millor moment de la temporada», digué Colino.«Hem d'afrontar el partit contra l'Alacant sense res a perdre», afirmà el tècnic. «Ja sabem que és un rival inaccesible, però crec que podem intentar donar la sorpresa si fem el nostre joc», afegí. «Ells parteixen com a favorits, però nosaltres podem resoldre aquest duel tan complicat a favor nostre».

L'entrenador del Palma és conscient que el seu equip està en ple procés de recuperació de la mala ratxa i creu que això serà un factor positiu per a ells. «Ara hem trobat la tranquil·litat, tenim una instal·lació on entrenar i la plantilla és més sòlida», digué Colino. «La millora es veu en els partits i en el dia a dia. Hi ha calma a tots els nivells i això fa que puguem estar centrats en l'esport», precisà.

Quant a la partida de Jarrius Jackson, Colino explicà que la baixa s'havia efectuada amb l'acord «d'ambdues parts». «Ell té una situació molt delicada i només cal desitjar-li el millor», digué.Colino va fer referència a la possibilitat de trobar un substitut a Jackson, encara que afirmà que no es tracta de «fitxar per fitxar». «L'equip està molt bé i tots els jugadors saben quin és el seu rol. És amb aquesta plantilla que hem aconseguit dues victòries seguides», explicà el tècnic. «Només fitxarem si trobam algú que ajudi, reforci i véngui amb garanties», afirmà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.