algo de nubes
  • Màx: 12.87°
  • Mín: 7.77°
12°

De Pequín al Palma Arena

Llaneras es retirarà després dels Jocs i serà el nou director tècnic de la instal·lació

El ciclista mallorquí Joan Llaneras confirmà ahir que es retirarà de la pràctica esportiva després de disputar els Jocs Olímpics de Pequín. A més, el corredor de Porreres també confirmà que serà el nou director tècnic del Palma Arena a partir de l'1 de gener de 2009.Aquestes notícies es varen produir ahir a l'acte de la firma del patrocini del Govern amb Llaneras. Aquest patrocini tindrà un import màxim de 100.000 euros. El 70% de l'import serà fixe, i el 30% estarà sotmès als objectius esportius del ciclista de Porreres.

A més del patrocini, també es produí la firma d'un protocol d'intencions pel qual Llaneras serà el director tècnic del Palma Arena a partir de l'1 de gener de l'any pròxim. D'aquesta manera, el ciclista mallorquí continuarà vinculat al món de l'esport, encara que allunyat de la pràctica esportiva.Llaneras va manifestar el seu desig de posar punt a la seva carrera esportiva amb una medalla als Jocs Olímpics, una manera brillant de culminar una carrera esportiva d'allò més triomfal, amb set campionats del món i dues medalles olímpiques "una d'or als Jocs de Sidney de 2000 i una de plata als Jocs d'Atenes de 2004. Així i tot, el mallorquí s'haurà d'enfrontar a unes dures condicions climàtiques a la competició.

El conseller Cañellas aprofità aquesta ocasió per explicar que el Govern Balear ha enviat un escrit al Consell Superior d'Esports a través de la Conselleria d'esports per lamentar l'exclusió de l'equip Astana del Tour, i solicitant la mediació d'aquest organisme per a que l'Astana pugui participar en la ronda francesa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.