cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

La remuntada és possible

El Mallorca intentarà avui eliminar Osasuna amb un equip de garanties, però sense Héctor i Ballesteros

79682
El veneçolà Juan Arango intenta controlar la pilota davant un defensa de l'Osasuna en el partit d'anada de setzens de final de la Copa.
El Mallorca de Gregorio Manzano creu en els miracles. I avui vespre espera viure una nit màgica a Son Moix que li permeti superar l'eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei davant l'Osasuna, el seu botxí de les darreres setmanes, tant en la Lliga com en la Copa mateix. Per aquest motiu, el tècnic del Mallorca no estalviarà recursos a l'hora d'afrontar el duel. Manzano vol un equip amb garanties per aconseguir passar una eliminatòria que es presenta gairebé impossible.

Amb un Miquel Àngel Moyà que encara ha de millorar el seu estat de forma, l'argentí Germán Lux continuarà defensant la porteria; Varela, Ramis, Nunes i Fernando Navarro es faran càrrec de la defensa; Valero i Arango ocuparan les bandes, mentre que Basinas i Ibagaza se situaran al centre del camp; i Trejo i Güiza s'encarregaran de l'atac.

El camerunès Pierre Webó es perdrà una nova ocasió de jugar davant el seu exequip per lesió. Javier Dorado i Gonzalo Castro, igualment lesionats, tampoc no podran jugar. Per la seva banda, Sergio Ballesteros i Héctor Berenguel no han estat convocats pel tècnic vermelenc, que aprofitarà aquest duel per donar-los descans. Manzano vol que el seu equip s'vanci aviat en el marcador per no deixar a l'Osasuna la possibilitat de posar en pràctica una defensa fèrria que anul·là en duels passats l'atac dels balears. L'equip navarrès no es confia tot i lavantatge de dos gols. Els de Ziganda consideren clau marcar a l'Ono Estadi per sentenciar l'eliminatòria.

Elía es farà càrrec de la porteria de l'Osasuna; J. Flaño, J. García, Josetxo i Corrales ocuparan la defensa; Erice i H.Viana jugaran pel centre, mentre que Juanfran i Plasil es faran càrrec de les bandes; i Sola i Pandiani ocuparan les posicions d'atac. Ziganda té les baixes dels lesionats Cruchaga, Igotz Garde i Nekouman, als quals s'afegí ahir el davanter portuguès Dady per una amigdalitis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.