cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.41°

El Palma Aqua Màgica destitueix Tobalina

El segon entrenador Àngel Colino dirigirà l'equip durant un temps que dependrà dels resultats

La junta directiva del Palma Aqua Màgica va decidir ahir destituir el tècnic Diego Tobalina, tenint en compte que els resultats prevists no s'havien aconseguit i que l'equip es trobava immers en una crísi de joc que feia apropiat un revulsiu.

Després de dues hores de reunió, es va prendre aquesta determinació radical, per tal d'intentar que l'equip reaccioni amb la direcció d'un nou tècnic. El destinat per a aquesta tasca és qui ha estat fins ara segon entrenador de l'equip palmesà, Àngel Colino. La seva durada en el càrrec dependrà dels resultats. D'aquesta manera, el club volgué aclarir que Colino no és una solució transitòria mentre se cerca un altre entrenador i que, si aconsegueix redreçar el rumb del Palma, durarà com a tècnic.

Diego Tobalina va assumir el comandament del vestidor del Palma Aqua Màgica a finals del mes de març de la temporada passada, en substitució d'Àngel Jareño. Fins aquell moment, el tècnic asturià havia estat responsable del filial dels palmesans.

El Palma arrossegava una crisi de joc amb Jareño, i la derrota del 23 de març davant el Lleida fou definitiva. Quedaven cinc jornades per disputar-se de la campanya 2006/07, i Tobalina aconseguí que l'equip obtingués quatre victòries fonamentals per arribar a la fase d'ascens, prova que el PAM no superà. Així i tot, Tobalina continuà en el càrrec d'entrenador. Fins ahir.

Diego Tobalina ha estat entrenador del Palma durant 15 jornades de la LEB "10 aquesta temporada, i 5 la passada". Amb l'asturià com a tècnic, l'equip palmesà ha registrat 7 victòries i 8 derrotes, de les quals 7 han estat aquesta temporada.

Santi Toledo, director gerent del Palma, subratllà la necessitat de «trobar un revulsiu per a un equip que pot aspirar a molt més», no sense abans desitjar «tota la sort del món» a Tobalina.Encara que la junta no tractà la qüestió de la continuïtat de l'equip, s'assegurà que es farà tot el possible perquè el PAM continuï endavant i que tot s'arreglarà a curt termini.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.