cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

Méndez confia en el bloc de l'Europeu

L'entrenador argentí presentà una llista amb tretze convocats, cinc del Drac Palma

E.P. Madrid.

Marcelo Méndez, que s'estrena al capdavant del combinat espanyol, va donar a conèixer la seva primera llista de convocats per a la Copa del Món de voleibol, que se celebrarà del 18 de novembre al 2 de desembre, i on manté el bloc que va portar Espanya a guanyar l'Europeu a terres russes.

El preparador argentí agafa les regnes del combinat estatal, després de la marxa d'Andrea Anastasi, en uns dels seus millors moments esportius i davant d'un dels reptes més importants, ja que a la cita nipona hi haurà en joc tres bitllets per a Pequín 2008.

D'aquesta manera, Marcelo Méndez s'emportarà 13 jugadors, els mateixos que va convocar Andrea Anastasi en l'Europeu a excepció del col·locador Alfonso Flores i del líber Alexis Valido, que formaran part de l'equip estatal, en detriment de Guillermo Hernán i José Luis Lobato. També estarà amb l'equip el de Tenerife Fran Rodríguez del Arona, que va disputar la Final Four de la Lliga Europea a Portugal.

Així, en la llista figuren el capità de la selecció, el veterà Rafa Pascual, Enrique de la Fuente, així com també els germans Miguel Àngel i Guillermo Falasca, que cercaran que Espanya continuï fent història en un any, on a més del títol continental, també van aconseguir la victòria a la Lliga Europea d'aquest estiu.

Espanya, que afronta la seva segona participació en aquesta competició, està enquadrada al grup B, juntament amb les potents seleccions del Brasil i els Estats Units, així com Bulgària, Egipte i Puerto Rico.

La llista de Marcelo Méndez és la formada pe ls jugadors Rafael Pascual (Receptor, Mater Domini), Ibán Pérez (Oposat, Drac Palma), Alexis Valido (Líber, Unicaja Arukasur), Manuel Sevillano (Receptor, Drac Palma), Francisco Rodríguez (Receptor, CV Arona), Alfonso Flores (Col·locador, Unicaja Arukasur), Miguel Angel Falasca (Col·locador, Drac Palma), José Javier Subiela (Central, Lupi Pallavolo), Guillermo Falasca (Oposat, Gumi Lig G. Insurance), José Luis Moltó (Central, Drac Palma), Julián García-Torres (Central, Tours), Enrique De la Fuente (Receptor, Drac Palma), i Israel Rodríguez (Receptor Copra Piacenza).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.