algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Jonás: «Esper bona voluntat de l'altra part»

El jugador argentí parla de la seva situació dins el Mallorca i de la necessària millora del seu contracte

Jonás Gutiérerz continua pendent de quina serà la seva situació dins el Mallorca. L'argentí ha demostrat en diverses ocasions la seva voluntat de quedar-se en el club vermellenc. Ara, la seva renovació i la millora del seu contracte és una qüestió que necessita una solució. «Esper bona voluntat per l'altra part. La veritat és que és un tema molt delicat», afirmà Jonás. «Un tracta de posar tot el que pot de la seva part, i també espera que l'altra part aporti tota la seva bona voluntat», explicà.

Quant a la possibilitat que aquesta situació pugui alterar el seu joc, Jonás va dir que no ho creu. «No pens en aquest tema, perquè és una cosa que segurament podria afectar qualsevol». «El que faig és intentar mantenir-me al marge», digué. «L'única cosa és que un ho posa tot de la seva part per solucionar aquesta situació i espera que l'altra part també ho faci», sentencià.

Però no tot són temes espinosos, i Jonás va gaudir ahir de la bona notícia que podia entrar a la convocatòria del Mallorca davant l'espanyol, després d'haver superat les seves molèsties físiques. «La veritat és que s'ha fet llarg i tenia moltes ganes de tornar», explicà l'argentí. «Ara esper que pugui disposar d'alguns minuts en el partit», afirmà. «Aquestes lesions són així, i fins que el dolor no se'n va no pots jugar», va afegir. «Per sort he pogut tocar la pilota amb normalitat a l'entrenament i he pogut fer tot amb la resta». «El que vull ara és continuar aquest procés i posar-me encara més a punt. No sent dolor, i físicament he treballat bé». «No estic al cent per cent, perquè a aquest punt només es pot arribar jugant partits», sentencià el jugador vermellenc.

Quant al partit d'avui contra l'Espanyol, Jonás és plenament conscient de la seva importància. «La veritat és que és un partit clau si volem continuar lluitant per estar a dalt». «Tant de bo que tinguem el partit de cara des del principi i no haguem de remuntar com ens ha passat altres vegades. Esper que tot surti bé», va explicar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.