algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Cimera a Son Bibiloni

Vicenç Grande, Nando Pons i Gregorio Manzano mantenen una llarga conversa a la Ciutat Esportiva durant l'entrenament del Mallorca

78526
Manzano finalitza el seu contracte amb el Mallorca el juliol del 2008.

La gespa de la Ciutat Esportiva de Son Bibiloni albergà ahir una reunió de la cúpula vermellenca. Primer varen ser Vicenç Grande i Gregorio Manzano els que varen parlar durant una bona estona, mentre seguien les evolucions dels jugadors a l'entrenament. President i tècnic varen estar uns vint minuts intercanviant impressions, fins que arribà Nando Pons, el secretari tècnic del club illenc. Tots tres varen estar uns quaranta minuts parlant sobre temes importants per als vermellencs. Posteriorment, Grande partí i Nando Pons i Gregorio Manzano continuaren parlant una estona més.Aquest encontre no va tenir lloc, com és habitual, a les oficines de Son Moix, i, malgrat que es tractaren temes de màxima importància per al Mallorca, la reunió es produí a la vista de tothom a la Ciutat Esportiva.

Un dels interrogants que aquesta conversa a tres bandes planteja és la renovació del tècnic andalús. Manzano finalitza el seu contracte el juliol del 2008, i s'ha de tenir en compte que l'any passat firmà la seva renovació abans de Nadal.La situació del Mallorca aquesta temporada és bastant millor que la de la passada i tot indica que el tècnic andalús firmarà el seu nou contracte en un termini relativament breu.Una altra qüestió pendent és què farà el Mallorca quan s'obri el mercat d'hivern de fitxatges. Hi hauran noves incorporacions? Aprofitarà el club vermellenc per desfer-se de jugadors que no han tingut gaires oportunitats aquesta temporada, com és el cas d'Óscar Trejo?

A més, també queda el tema dels contractes d'alguns integrants de la plantilla. Jonás Gutiérrez és ara un tema candent per al club vermellenc, que vol comprar la seva part al Vélez, club argentí que de segur voldrà cobrar una bona quantitat de doblers. Cal afegir que el jugador argentí hauria de tenir una millora substancial en les seves condicions, ja que té un dels pitjors contractes de tota la plantilla.Caldrà veure també què es fa amb els contractes de Víctor casadesús i Iván Ramis, així com amb el d'Héctor Berenguel, que acaba el juny del 2008. El jugador vermellenc ja ha reiterat que la seva primera opció és el Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.