algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Riera broda el seu debut amb la selecció amb un gol per somiar

El manacorí entrà en el minut 68 de partit en substitució de Joaquín

M.LL. Palma.
El jugador de Manacor Albert Riera visqué ahir el somni de qualsevol futbolista. No només debutà amb la camiseta de la selecció espanyola, sinó que a més ho va fer amb un golarro que deixà bocabadats els danesos en el minut 88.

Després d'agafar un rebuig procedent d'un llançament del seu company Tamudo, Riera esquivà un jugador rival i, gràcies a un fort cop amb l'esquerra, col·locà la pilota en tot l'escaire de la porteria danesa. Aquest gol suposava l'1-3 per als homes de Luis Aragonés, un equip que complí el tràmit d'obtenir una victòria necessària.

Riera havia entrat al terreny de joc en el minut 68 en substitució del seu company Joaquín, i segur que no pensava debutar d'una manera tan brillant com ho va fer.

Luis Aragonés va premiar el seu espectacular inici de Lliga convocant-lo, i Riera va agrair aquest reconeixement amb un impressionant gol que deixà el definitiu 1-3 en el marcador. Riera no ha estat el primer mallorquí que juga amb la selecció espanyola. El primer fou Manuel Olivares, que debutà el 14 de juny de 1930, i després fou Miquel Àngel Nadal, un altre manacorí. Nadal marcà tres gols durant les 62 convocatòries en les quals va ser internacional.

Va ser amb Aragonés mateix amb qui Riera va debutar a Primera Divisió el 25 de febrer de 2001. Fou amb el Mallorca, on militaria fins a la temporada 2002/03, abans de partir cap a França per formar part de les files del Girondins de Bordeus B. La temporada 2005/06 arribà a l'Espanyol, d'on partiria l'any següent per anar al Manchester City. Tornà a l'equip blanc-i-blau la temporada 2006/07, pel qual renovà l'any passat.

Amb només 25 anys, Albert Riera és un jugador amb un gran futur per davant. El seu inici de temporada està sent immillorable i la seva convocatòria amb la selecció és la justa resposta al seu bon joc a la Lliga.

Caldrà veure si amb Finlàndia pot gaudir de més minuts i si és capaç de tornar a fer un bon paper a les files de la selecció. De moment, el manacorí no ha desaprofitat aquesta oportunitat que li ha donat Aragonés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.