muy nuboso
  • Màx: 11.14°
  • Mín: 7.77°
10°

Tuni serà mallorquinista fins al 2011

El jugador solleric firmà la perllongació del contracte que el vincula amb el Mallorca

Després d'haver rebutjat la possibilitat d'anar a un altre equip de la Primera Divisió espanyola com és el Valladolid, Antoni Lluís Adrover, Tuni, firmà ahir la renovació del seu contracte amb el Mallorca. El solleric finalitzava la seva vinculació amb l'equip vermellenc l'any que ve, el 2008. Ara, aquest període s'ha allargat fins al 30 de juny del 2011.Tuni ha demostrat d'aquesta manera que vol triomfar en el Mallorca, un equip en el qual la temporada passada no gaudí de gaires oportunitats per part de Gregorio Manzano, que relegà el futbolista mallorquí a la banqueta. El solleric només participà en onze partits de Lliga , i només en quatre fou convocat per Manzano com a titular. De fet, Tuni va arribar a afirmar que estava disposat a anar a un altre equip que li donàs més possibilitats de jugar, encara que fos en una categoria inferior.

Però la magnífica pretemporada duita a terme pel sollerirc ha canviat substancialment la seva situació. Tuni ha demostrat sobradament que té ganes de triomfar en el Mallorca abans que a qualsevol altre lloc, i Manzano li ha correspost donant-li una oportunitat. Tuni fou titular a la primera jornada de Lliga davant el Llevant i la seva actuació no va decebre. El mallorquí provocà el penal que donà el primer gol al Mallorca, que encarrilà així una important victòria que no es produïa a la primera jornada des de feia deu anys.

El bon moment de forma del sollerci pot deixar a la banqueta jugadors com Arango, que ni prop fer-s'hi està habituat a no ser titular. Però les ganes de Tuni són un fet objectiu i la seva aportació en els partits que disputa el Mallorca és innegable. Aquesta bona situació entre el jugador i el club s'ha vist rubricada per la renovació del solleric per tres anys més. Tuni continuarà cercant triomfar definitivament a Primera Divisió amb el Reial Mallorca, el seu equip de tota la vida i on s'ha format.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.