cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

Comencen els problemes a la davantera

El Mallorca afrontarà la primera jornada de Lliga contra el Llevant sense Webó, Güiza i Víctor

Malgrat que el Mallorca ha aconseguit fitxar jugadors que poden garantir el gol que li faltà la passada temporada, no serà a la primera jornada de la Lliga 2007/2008 quan es pugui veure el potencial en atac del conjunt vermellenc.L'equip de Gregorio Manzano patirà en el seu duel contra el Llevant, que tindrà lloc el pròxim 26 d'agost, a causa de tres absències significatives a les seves files, absències que deixen pràcticament orfe l'esquema del tècnic andalús per a l'atac. En primer lloc, Güiza, el jugador més destacat de la pretemporada del Mallorca, no podrà prendre part en aquest primer partit de Lliga a causa de la lesió que pateix. El nou fitxatge vermellenc ha demostrat que du el gol als peus, i la seva connexió amb Ibagaza està resultant fonamental per a l'equip.

D'altra banda, Webó es trobarà aquesta data amb la selecció de Camerun, amb la qual ha estat convocat per disputar un partit amistós contra el Japó al país nipó. Etoo també ha estat convocat, però ha demanat poder quedar per jugar el primer duel de la temporada amb el Barça. Podria Webó fer el mateix? És més, voldria fer-ho? La darrera absència significativa a la davantera vermellenca serà la de l'algaidí Víctor Casadesús, que complirà una sanció per acumulació de targetes. El càstig es remunta a la darrera jornada de la passada temporada i l'haurà de complir aquesta primera jornada. Juan Arango i el jove Óscar Trejo hauran de fer-se càrrec d'aquesta manera del pes de la davantera vermellenca. Cap dels dos no ha marcat cap gol durant la pretemporada vermellenca i el seu estat de forma és bastant enfora del de Webó, Güiza i Víctor. Així i tot, Arango fou el segon màxim golejador la campanya passada i vol demostrar que continua sent una peça clau en els esquemes del tècnic andalús.

A part d'aquestes absències a la davantera del Mallorca, hi ha altres jugadors que també es perdran el partit contra el Llevant. El lateral dret Molinero continuarà de baixa per la seva fractura i no es podrà estrenar en competició oficial amb el seu nou equip. Guillermo Pereyra tampoc no té garantida la seva presència en el primer duel de la Lliga. L'argentí pateix una fractura al nas que fa que la seva participació sigui un interrogant. El grec Angelos Basinas serà un altre dels jugadors vermellencs convocat amb la seva selecció per disputar un partit amistós, en aquest cas el matx que enfrontarà Grècia amb la selecció espanyola.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.