nubes dispersas
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
13°

El Mallorca s'estrena amb un rival de luxe

L'equip vermellenc es presenta avui en societat i després es veurà les cares amb el Bayern de Munic

L'Ono Estadi es tornarà a vestir avui amb les seves millors gales per acollir la presentació de la primera plantilla del Reial Mallorca (21.15 hores/IB3) i, tot seguit, la disputa d'una nova edició del Trofeu Ciutat de Palma, que enfrontarà el conjunt de Gregorio Manzano amb el totpoderós Bayern de Munic d'Ottmar Hitzfeld. El duel serà una autèntica prova de foc per als mallorquinistes, ja que quatre copes d'Europa i 20 lligues adornen el palmarès del campió alemany. El Bayern ha completat enguany una mala temporada "quarts en la Bundeslliga" que els ha deixats per primera vegada en molts d'anys fora de la Lliga de Campions, però aquest estiu han afegit a la seva imponent plantilla noms de la talla de Luca Toni, Frank Ribery, Miroslav Klose o Ze Roberto, amb la intenció de recuperar la imatge i la fama d'equip gairebé invencible.

El conjunt bavarès afrontarà la matx en plena forma física, ja que comenaçren la pretemporada a principi de juliol i dissabte ja debuten en la Bundeslliga. Per al Ciutat de Palma, Hitzfeld no podrà comptar amb homes com Sagnol, Podolski, Ismael, Luca Toni, Jan Schlaudraff o Mats Hummels, però així i tot els alemanys encara inspiren un gran respecte. Per la seva banda, el Mallorca farà tot el possible per aixecar un trofeu que no conquereix des de 1997, i intentarà donar la primera alegria de la temporada a una afició que tindrà l'oportunitat de veure en acció les noves incorporacions, amb Dani Güiza, Webó i Borja Valero al capdavant.

Manzano avançà ahir en roda de premsa que donarà minuts a tots els seus jugadors, llevat dels lesionats Ioné Puga, Francisco Molinero i Fernando Varela, que en canvi faràn acte de presència en la presentació de l'equip. Aquesta 33a edició del trofeu Ciutat de Palma presenta un cartell immillorable i segur que els espectadors podran ser testimonis d'un bon espectacle.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.