lluvia ligera
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°

«Si Nunes se'n vol anar, que ho digui»

Vicenç Grande declara que el Mallorca no ha rebut cap oferta per traspassar el central portuguès

92784
El president del Mallorca, Vicenç Grande, va afirmar que per ara no arribarà cap altre davanter.

El president del Mallorca, Vicenç Grande, manifestà que el Mallorca «no ha rebut cap oferta per Nunes», però matisà que «si se'n vol anar, que ho digui». Grande va fer aquestes declaracions en la roda de premsa posterior a la reunió del consell d'administració del Mallorca, el contingut de la qual no va voler revelar, sobretot respecte dels punts més candents que afecten l'actualitat del club.

Interpel·lat per la qüestió de Nunes, el president mallorquinista es limità a respondre com ho fa sempre en aquests casos, sense aportar gens d'informació nova o rellevant: «El Mallorca no ha rebut cap oferta formal per Nunes ni per cap altre jugador», afirmà.

La qüestió no va quedar aclarida amb aquesta resposta. Hi ha una oferta «informal» del Porto portuguès, que podria aconseguir els serveis de Nunes per gairebé quatre milions d'euros. Encara que el Mallorca no estigués disposat a rebre aquesta quantitat per un dels seus jugadors "cosa bastant dubtosa", tal vegada el portuguès voldria fer una passa més en la seva carrera i anar a jugar en un club important en l'àmbit no tan sols estatal, sinó també europeu. Frenaria el Mallorca el seu desig de progressar? El més probable és que no. I el més probable és que quatre milions d'euros serien molt útils a un club que ha confirmat que finalitzà la temporada passada amb 2 milions de pèrdues i que ha previst un dèficit de 6'6 milions per a la pròxima.

Ningú no es pensava que Jankovic abandonaria la disciplina vermellenca, però 6 milions d'euros han pesat més en aquesta situació que no la il·lusió de l'afició. De manera que el tema Nunes no ha fet més que començar. És difícil imaginar que un jugador de la qualitat i de l'edat de Nunes no volgués culminar la seva carrera esportiva en un equip com el Porto. I també és complicat pensar que un equip en la situació econòmica del Mallorca volgués rebutjar una quantitat substancial de doblers. El temps ho dirà.

Quant a la possibilitat de fitxar un altre davanter, Grande afirmà que creu que «la plantilla és completa» i que «no és útil tractar d'aconseguir qualsevol davanter sigui com sigui». «Hauria de venir un jugador diferent "remarcà". De totes maneres, no vindrà ningú abans d'anar a Kössen», afegí. «Tenim quatre davanters, a part d'Emilio Nsue, i es tracta de gent que es mereix una oportunitat», explicà el president vermellenc. «Tenim dos jugadors per posició i es pot afirmar que la plantilla gairebé s'ha completat». «Hem reforçat el que teníem l'any passat i això m'il·lusiona», finalitzà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.