algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

El Mallorca es posa en marxa

Després de quasi un mes de vacances, el Mallorca tornà ahir a la feina. Gregorio Manzano programà una sessió d'entrenaments a les nou del matí, després de la presentació del porter Germán Lux. Però la puntualitat no va ser possible, ja que encara a les 9.15 hi havia jugadors, com Tuni, que estaven arribant a Son Bibiloni.

Va ser una sessió de treball plena de novetats. En primer lloc, hi eren presents Borja Valero i Germán Lux, dos dels nous fitxatges per a la pròxima temporada. Tots dos treballaren amb normalitat amb la resta dels seus companys.

També hi era el jugador del filial Dani González. I, encara que el seu company Martí Crespí també havia d'entrenar amb el primer equip, no ho va poder fer per unes molèsties físiques.

Delibasic va ser també centre d'atenció. Després del seu pas per l'AEK d'Atenes, tornà a treballar amb el Mallorca.
Va ser una sessió d'entrenament bastant suau, amb especial incidència a l'aspecte físic. Ara és molt important tornar a recuperar la forma després de tants dies de no fer res. No falta gaire per a l'inici de la nova temporada i és necessari que els jugadors recuperin un bon to físic.

Un dels espectadors d'excepció d'aquesta primera jornada de feina va ser el president vermellenc Vicenç Grande, que va voler donar suport als seus amb vista a la temporada que s'acosta.

El davanter camerunès Webó va ser un dels que es va perdre l'entrenament de l'equip, ja que es trobava fent les proves mèdiques habituals abans de signar el seu contracte. A més, Webó té un permís d'uns dies per absentar-se de les sessions.

Tampoc hi era el veneçolà Juan Arango. El jugador vermellenc té 15 dies de vacances després d'haver disputat amb la seva selecció la Copa Amèrica. El veneçolà s'incorporarà més tard a la feina que la resta per aquest motiu.

Durant avui i demà, els jugadors vermellencs se sotmetran a diverses proves mèdiques per avaluar el seu estat de forma.
Tot això serà abans de partir cap a Kossen. El viatge es farà aquest dissabte. La plantilla es desplaçarà a la localitat austríaca per poder tenir una pretemporada un poc més fresca que a l'illa. De fet, una de les notes predominanst ahir a Son Bibiloni va ser el sol de justícia, que va fer que els jugadors haguessin de beure aigua a cada moment. Amb calor o no, el que és un fet és que cada vegada queda menys per iniciar la nova temporada amb esperances renovades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.