muy nuboso
  • Màx: 17.94°
  • Mín: 13.93°
17°

Balears La final més desitjada

Els mallorquins Carles Moyà i Rafel Nadal disputaran avui la final a les 15.30 hores, després d'haver guanyat Nikolai Davydenko i David Nalbandián, respectivament

La quarta edició del Torneig Illes balears de Tennis oferirà avui la final més desitjada per tots, un duel que enfrontarà els mallorquins Carles Moyà i Rafel Nadal. Tots dos acabaren amb èxit els seus enfrontaments de semifinals davant el rus Nikolai Davydenko i l'argentí David Nalbandián respectivament. Els primers que jugaren a la pista habilitada a la Costa d'en Blanes foren Carles Moyà i Nikolai Davydenko, que s'enfrontaren a les 13.00 hores. El mallorquí s'acabà imposant per 6-4, 6-7 i 7-6 després de tres hores de bon tennis. Tots dos jugadors oferiren un gran espectacle en què mai no es donà una pilota per perduda i demostraren que es troben en bona forma, malgrat que era la primera vegada aquesta temporada que jugaven en terra batuda.

Després d'un primer set sense moltes complicacions per al mallorquí (6-4), Davydenko reaccionà en el segon set, en què ambdós jugadors trencaren poc a poc el servei del rival en múltiples ocasions. Cap dels dos tennistes no volia deixar escapar el seu rival. Així s'arribà al 6-6, amb el conseqüent tie break. Finalment, fou el rus el que aconseguí guanyar el set, fet que provocà que se n'hagués de disputar un més. Lluny de baixar el ritme, Moyà i Davydenko continuaren jugant a mort durant el tercer set. En contra del que havia passat en el segon, cap dels dos jugadors no va cedir el seu servei. Es tornà a arribar al tie break, que aquesta vegada seria per al mallorquí, que va rebre tota una ovació per part del públic, agraït de l'espectacle que havia presenciat. Després fou el torn de Rafel Nadal i David Nalbandián, que varen haver d'esperar respecte de l'horari previst, ja que el partit de Moyà i Davydenko s'allargà més del que s'esperava. Nadal aconseguí el triomf per 7-6 i 6-3 i obtingué el seu pas a la final.

El primer set va ser bastant igualat. Nalbandián no estava disposat a posar les coses gens fàcils al mallorquí. Era la primera vegada que tots dos s'enfrontaven i, encara que es troben en procés d'adaptació a terra batuda, varen anar de menys a més. Així i tot, tant Nadal com Nalbandián varen cometre nombroses errades i varen experimentar alts i baixos en el seu joc. Va ser necessari arribar el tie break per determinar que el set anava al costat mallorquí. Però el segon set ja va ser una altra història. Nadal va demostrar la seva superioritat sobre l'argentí i s'hi imposà amb un relativament còmode 6-3. Avui serà la gran final del torneig Illes Balears. Nadal i Moyà s'enfrontaran damunt la pista a les 15.30 hores. Serà la final més desitjada, sobretot pel públic que veurà la victòria d'un mallorquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.