algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

El Palma venç amb comoditat el Canàries

L'equip mallorquí accedeix sense problemes a les semifinals, en les quals haurà de jugar amb el Numància

CANÀRIES 0
DRAC PALMA 3

JUSAN CANÀRIES: Dreyer, A.Rodrigues, Sánchez, Andersson, Vicente i Miroslav (lliure). També jugà Hernández.
DRAC PALMA: Miguel Àngel Falasca, García Torres, Arrúa, Guillermo Falasca, Titarenko, Freitas i Alexis González (lliure). També jugaren Moltó i Moureau.
ÀRBITRES: Ares i Folgar.
PARCIALS: 22-25 (25 minuts), 19-25 (22 minuts) i 14-25 (20 minuts).

DdB. Palma.
El Drac Palma ja és a les semifinals de la Superlliga després d'imposar-se per 0-3 al Jusan Canàries. Els homes de Méndez es presenten així com a màxims favorits per conquerir el títol i s'enfrontaran en les semifinals amb el Numància.

Encara que Antiga s'havia recuperat per jugar aquest partit a la pista del Jusan, la presència del francès no va ser necessària per aconseguir el triomf i Marcelo Méndez decidí reservar el jugador francès per a una altra ocasió.

El Drac Palma va deixar clar des del primer parcial que volia la victòria, i això va llevar emoció al duel, ja que els palmesans el dominaren en tot moment i mostraren clarament la seva superioritat. Encara que el Jusan ho intentà, ja que guanyar era la seva única possibilitat per mantenir-se en l'eliminatòria, el Drac no li donà cap opció i se'n tornà de les Canàries amb el passaport per a les semifinals a la mà.

El pròxim rival dels balears serà el Numància, que ha eliminat la Universitat de Granada. Els mallorquins tindran el factor pista a favor, en una eliminatòria que serà de cinc partits com a màxim.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.