algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El Gran Premi Nacional 2006 mira cap al futur i reparteix més premis que mai

Per primera vegada, es dividirà en dues jornades, de dissabte i de diumenge


La seu del Consell de Mallorca va acollir ahir la presentació del Gran Premi Nacional. Aquesta edició, que fa la número 73, suposarà un nou registre en els doblers destinats a premis i hi introduirà alguna novetat important per homogeneïtzar la prova amb la resta de les que es disputen a Europa.

Així, s'ha destinat una partida de fins a cent mil euros, en una aposta clar de l'Institut de l'Esport Hípic per aconseguir un major ressò en l'àmbit internacional. El primer classifiact rebrà 50.000 euros, el segon 23.000, el tercer 11.000, el quart 5.500 euros, el cinquè 4.000, el sisè 3.000, el setè 2.000 i el vuitè classificat, 1.500 euros.

A més, i després de molts d'anys de celebrar el Gran Premi en una sola i llarga jornada de diumenge, la prova d'enguany es dividirà en dues parts: dissabte tindran lloc quinze corregudes, mentre que diumenge se'n correran nou més, inclòs el Gran Premi Nacional, que començaràa a les set i quart de l'horabaixa.

L'acte d'ahir va tenir com sempre la presència de Maria Antònia Munar, la qual va afirmar que el trot és «un sentiment de mallorquinitat». La presidenta del Consell de Mallorca subratllà que la institució insular fa feina per assegurar la continuïtat de l'esport dels cavalls i la seva millora.

Per la seva banda, Nicolau Tous insistí en el fet que el Gran Premi hagi sobreviscut a esdeveniments com ara la Guerra Civil espanyola o la Segona Guerra Mundial, «la qual cosa demostra la passió existent per aquest esport a Mallorca».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.