algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

L'Aqua Màgica s'acostuma a passejar-se a Son Moix

El domini en els rebots i els contracops dels homes d'Eloy Doce varen destrossar per complet l'Alerta Càntabria en la segona part

PALMA AM 91
CANTÀBRIA 67

PALMA AQUA MÀGICA: Battle (12), Juanma Ruiz (9), Raúl Mena (3), Xavi Vallamajó (14), Maras (14) -cinc inicial-, Pep Pacreu, Santi Toledo (5), Stevie Johnson (6), Shalawn Miller (10) i Pere Llompart (18).

21/25 tirs lliures, 23/31 llançaments de dos punts, 8/16 de tres, 31 rebots (4 d'ofensius), 14 pilotes perdudes i 17 faltes personals, amb una tècnica a Maras. Sense eliminats.

ALERTA CANTÀBRIA: Lo Grippo (8), Isaac López (2), Josh Asselin (13), Dani López (7), Ferrer (10) -cinc inicial-, Erdmann (16), Urko Otegui (2), Cazorla i Odriozola (3).

13/15 tirs lliures, 15/35 llançaments de dos punts, 8/21 de tres, 15 rebots (4 d'ofensius), 11 pilotes perdudes i 23 faltes personals. Eliminats: Josh Asselin (min. 32) i Lo Grippo (min. 33).

MARCADOR (cada cinc minuts): 5-10, 19-18, 26-30, 38-35 (descans), 52-41, 68-54, 83-60 i 91-64 (final).

ÀRBITRES: el madrileny Soto Latorre i el canari Santana Morales. Actuació regular.

INCIDÈNCIES: Devers 3.000 espectadors al Palau d'Esports de Son Moix, que no s'aturaren d'animar el seu equip.

El Palau d'Esports de Son Moix és encara un fortí inexpugnable per els equips visitants. El Palma Aqua Màgica d'Eloy Doce s'hi manté imbatut i ahir derrotà merescudament i sense problemes el conjunt de Santander, l'Alerta Cantàbria, per 91-67.

Només en els dos primers quarts els jgugadors de Jorge Elorduy resistiren els atacs del conjunt mallorquí. Arribaren a tenir, fins i tot, un avantatge de 9 punts (7-16) en el primer quart. Després d'alguns retocs del tècnic del PAM, Eloy Doce, el panorama canvià. Els locals prengueren la iniciativa i començaren a dominar amb claredat en els rebots (31 contra 15), cosa que possibilitava contracops ràpids, impossibles de neutralitzar per al cinc visitant, que es presentava a Palma amb tres victòries consecutives.

En el descans el PAM només tenia tres punts de renda (38-35). Però després desplegà el seu millor joc i els visitants ja fallaven en les cistelles triples, la seva millor arma.

Eloy Doce realitzà moltes rotacions, per donar a tota la banqueta la possibilitat d'entrar en joc. El recuperat Stevie Johnson i, sobretot, l'internacional alemany Robert Maras aprofitaren per demostrar les seves qualitats.

Els jugadors del PAM superaven, una vegada i una altra, la defensa dels homes de Jorge Elorduy, que perderen dos baluards importants amb les eliminacions de Josh Asselin i de Lo Grippo. I Isaac López, una ronda abans, el més valorat de la LEB, gairebé no brillà gens a Son Moix.

En el conjunt local ho destaren tots en bloc, però sobretot el base mallorquí Pere Llompart i Robert Battle, que s'ha convertit en el favorit del públic.

En el cinc visitant només hi ressaltà el nou reforç, el nord-americà Nathan L. Erdmann, màxim encistellador del seu conjunt, amb 16 punts. Prop de 3.000 persones s'aplegaren a les grades de Son Moix, un bon presagi per a la Copa Príncep d'Astúries, que començarà divendres al mateix pavelló dels palmesans.

En resum, l'Aqua Màgica es manté una jornada més invicta a Son Moix, on la xifra de seguidors augmenta partit rere partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.