algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

Nadal debuta amb un còmode triomf

Carles Moyà i Juan Carlos Ferrero guanyaren en segona ronda i ja són a quarts de final

L'Armada espanyola complí en la jornada d'ahir de l'Open de la Xina amb la victòria de Rafel Nadal en la seva estrena i la classificació per a quarts de Carles Moyà i Juan Carlos Ferrero.

Nadal, que hagué d'esperar dos dies per debutar en les pistes del Centre de Tennis de Pequín a causa del retard en el vol del seu rival de torn, el taiwanès Yeu-Tzuoo Wang, solucionà el seu compromís davant l'asiàtic amb un còmode resultat de 6-2 i 6-4. El jugador manacorí, primer cap de sèrie, evità el més mínim problema davant un jugador que ocupa el lloc 160 en la Cursa de Campions i arreglà el seu partit per la via ràpida per avançar ronda, en què jugarà contra el tennista nord-americà Justin Gimelstob.

Amb un 4-0 de sortida, el mallorquí no donà opcions a Wang en la primera mànega. En el segon set trobà més resistència però sabé esperar la seva oportunitat per ramatar el duel.

Més problemes trobà Carles Moyà per classificar-se per als quarts de final després d'aixecar un set en contra abans de guanyar l'austríac Stefan Koubek (3-6, 6-3 i 6-2). El palmesà s'enfrontarà ara, cercant les semifinals, al suec Thomas Johansson, botxí en segona ronda del finlandès Jarkko Nieminem (6-4 i 6-4).

Qui sembla que es troba en plena forma és Juan Carlos Ferrero, que tornarà a la David la propera setmana. El d'Ontinyent, cap de sèrie número 6, es desféu còmodament del rus Dmitry Tursunov (6-4 i 7-6), un tennista incòmodo pel seu joc, i més tenint en compte que era el seu primer duel personal. L'argentí David Nalbandián, tercer favorit, serà el proper rival del castellonenc. Nabaldian superà l'israelià Amir Hadad (6-4 i 6-0).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.