algo de nubes
  • Màx: 18.67°
  • Mín: 13.93°
18°

Olaizola: «M'he sentit molt estimat»

El defensa basc tornà a jugar després de sis mesos

Javier Olaizola va tornar ahir a sentir-se futbolista després de més de sis mesos inactiu per culpa d'una desafortunada lesió al genoll. El jugador fou ovacionat llargament pel públic quan va botar al terreny de joc a la mitja hora de la segona part, i després del partit va voler agrair la mostra d'afecte.

«Estic molt content de poder sentir-me futbolista un altre cop. He tingut l'oporuntitat de tornar a trepitjar la gespa en un partit oficial i estic molt agraït al públic, que s'ha portat molt bé amb mi. M'he sentit molt estimat», explicà el jugador.

Olaizola va disputar 30 minuts i ho va fer amb bona nota. El lateral vermellenc destacà no només la seva reaparició, sinó que l'equip aconseguís al final els tres darrers punts de la temporada. «Está molt bé aquesta victòria. És molt millor arribar a la final després d'un matx com aquest», valorà.

El lateral basc havia abandonat els terrenys de joc a principis de desembre, quan es va trencar el lligament creuat anterior del genoll a l'estadi de Riazor. El jugador va tenir un gest d'emoció a la roda de premsa en què anuncià que estaria gairebé tota la temporada de baixa i la gent li va demostrar la seva estimació en tot moment. El club també va tenir un gest amb ell i li va oferir la renovació automàtica del contracte per una temporada més.

L'ovació a Olaizola no va ser l'única de la nit, n'hi va haver tres més, la més sonada a Miquel Soler. El defensa català va complir el mes de novembre la seva temporada número 20 de manera consecutiva a Primera i el club decidí entregar-li la insígnia d'or i brillants, però no ho ha volgut fer fins a la darrera jornada de la temporada, perquè ha estat l'única ocasió en què l'equip no s'hi jugava res.

El públic agraí la seva dedicació en el minut 75, quan sortí al terreny de joc en companyia d'Olaizola. Les altres ovacions foren per a Tuni, quan va fer el gol, i per a Carlos, que podria haver disputat el seu darrer partit com a mallorquinista, quan fou substituït.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.