cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Cursa popular Peña va guanyar la Cursa de s'È

Els presidents de les federacions esportives, a favor de la pista

S. RIPOLL. Binissalem.
Gran èxit de participació en la catorzena edició de la Cursa de s'È, que organitzen els ajuntaments d'Alaró, de Binissalem i de Lloseta. A prop de 250 atletes competiren des d'Alaró, per recórrer devers 13 km i per acabar a Binissalem. En els primers quilòmetres es va escapar el gran favorit Toni Peña (Marathon Mallorca), juntament amb el seu company Carlos Martínez i amb Miquel Capó (Metalnox). A continuació es col·locaren Toni Lupiáñez, Manuel Picó (Marathon Mallorca) i Tòfol Castanyer (Circulo Sollerense).

En entrar a Binissalem Toni Peña augmentà el ritme i deixà enrere els dos altres escapats, Capó i Martínez, per entrar en solitari a meta, amb un registre de 42.25 minuts. Vuit segons més tard va arribar Miquel Capó i el tercer lloc del podi va ser per a Carlos Martínez, seguit de Toni Lupiáñez, Tòfol Castanyer, Manuel Picó i els germans Fullana, Llorenç i David.

En la categoria femenina, s'imposà amb autoritat la corredora gabellina Melina Sagrera (Marathon Mallorca), que superà Fina Hisado (Standingpalma), la qual no s'havia recuperat d'un grip, i Maria Ramis (Marathon Mallorca). El vetarà Bernardo José (Standingpalma) controlà la cursa, amb un temps de 57.46 minuts. A continuació va entrar l'atleta de Binissalem Carmen Rodríguez (Standingpalma).

Eren presents al lliurament de premis el batle de Binissalem, Miquel Batle, i els regidors d'Esports d'Alaró i Lloseta, Bàrbara Guasp i Vicenç Coll. Finalment s'ha de ressaltar que els amics de l'atletisme estan recollint firmes a favor de la pista d'atletisme de l'estadi municipal de Son Moix, amb el suport d'una gran part dels presidents de les altres federacions esportives de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.