algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Pandiani no ha perdut encara la paciència

El davanter uruguaià no s'ha estrenat en Lliga, però creu que si manté la línia, «el gol arribarà sol»

El Mallorca aconseguí la seva cessió per fer oblidar els gols de Luque, almanco per una temporada, però encara no ha arribat ni a estrenar-se. Els seus dos gols legals "contra Athletic i Espanyol" foren anul·lats per l'àrbitre. Walter Pandiani, però, no ha perdut la serenitat i creu que arribarà el seu moment de marcar. «Em sent amb ganes de fer el primer gol, però amb tranquil·litat. Sé que si continuo fent feina d'aquesta manera, el gol arribarà sol», assegurà ahir l'uruguaià a Son Bibiloni.

«Desesperació no en tenc, estava un poc inquiet els primers tres o quatre partits», afegí. Els seus dos gols legals a Bilbao i a Son Moix ja podrien formar part del seu compte particular a la Lliga, però l'àrbitre ho va impedir. El fet de saber que ja ha estat capaç de fer dos gols li dóna més tranquil·litat, així com la situació de l'equip després de tres victòries consecutives: «Veure que l'equip està guanyant m'ajuda molt i em fa entrenar amb molta calma».

Pandiani ve cedit pel Deportivo, un equip que no travessa precisament per una gran ratxa golejadora. Diego Tristán no está en un bon moment, a Makaay se li ha acabat la pólvora i Luque disposa de molt pocs minuts. Què en pensa Pandiani des de Mallorca? «El problema del Deportivo és que no té un revulsiu que pugui sortir i resoldre un partit, i això es nota». Sobre el proper rival, l'Osasuna, el davanter uruguaià està convençut que el partit és vital: «Consider el partit contra l'Osasuna més important que el del Betis, perquè es tracta d'un rival directe, mentre que al Calderón no teníem res a perdre».

«Serà un rival incòmode perquè ha fet gol en tots els partits i ha complicat la vida a tots els seus contricants. Haurem d'anar vius i intentar donar espectacle perquè no podem fallar davant la nostra afició», destacà Pandiani sobre el partit del proper diumenge. El davanter vermellenc comentà més aspectes del partit contra l'Osasuna, que serà el setè de la present temporada. Un d'aquests aspectes és la paciència que hauran de tenir els jugadors mallorquinistes davant d'un rival que presumiblement sortirà a la gespa de Son Moix a tancar-se: «És lògic que l'Osasuna surti al camp prenent més precaucions que el Betis, però això entra dins els plans, només hem de tenir paciència per marcar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.