algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Cort no tancarà la piscina de l'Escales

El PP es negà a debatre en sessió plenària la situació del poliesportiu municipal

L'equip de Govern de l'Ajuntament de Palma es negà ahir a debatre el tancament de la piscina municipal del poliesportiu Germans Escales. El PP no va aprovar la inclusió d'aquest punt en les urgències i va sol·licitar que passàs a la propera reunió de la junta de l'Institut Municipal d'Esports. El regidor socialista Santi Morey va defensar la inclusió d'aquest punt en la sessió i va explicar que «creim que és un tema molt greu. No tan sols perquè la piscina presenta cruis que podrien posar en perill els usuaris d'aquesta instal·lació, sinó perquè també s'hauria de tractar el tema de la seguretat en les instal·lacions municipals de Son Hugo».

Els socialistes proposaren el tancament de la piscina municipal dels Germans Escales i del Palau Municipal d'Esports per les greus deficiències que existeixen. De fet, ahir mateix Diari de Balears publicà que el president de l'IME, Gaspar Oliver, havia donat ordre de tancar Son Moix per reparar la fuita d'aigua que fa perdre cinquanta mil litres d'aigua diaris a la piscina. Aquest tancament es produirà a partir del primer de desembre.

Els socialistes arribaren a considerar que es podia estar produint un delicte ecològic, ja que els responsables municipals fa molt de temps que coneixen aquestes fugues d'aigua. Morey, en la seva defensa de la inclusió del debat en l'ordre del dia, explicà que «nosaltres creim que és necessari fer un pla de xoc de seguretat a les instal·lacions municipals i a més a més creim que és imprescindible fer-lo ja, per això volem que es prenguin les decisions de forma immediata, perquè el tema és molt seriós». El batle Fageda va recordar que el consistori no podia adoptar cap resolució que no s'hagués debatut en el si de l'Institut Municipal d'Esports. Els socialistes replicaren demanant que es convocàs una junta rectora d'urgència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.