algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Les estrelles mereixen un Son Moix ple

L'organització espera que Barcelona i Estudiantes no deixin cap forat a la graderia

Només queden sis dies perquè algunes de les grans estrelles de l'ACB trepitgin el parquet del pavelló municipal de Son Moix per mostrar la seva categoria. L'objectiu dels organitzadors de la cita, el XXXVII Trofeu Ciutat de Palma, que enfrontarà el Barcelona i l'Estudiantes, és omplir el recinte per demostrar que a Mallorca també hi ha una bona afició al bàsquet i confirmar, d'aquesta manera, la participació d'equips d'elit cada estiu. L'any passat només varen quedar lliures unes 100 localitats del pavelló per contemplar l'espectacular final del trofeu, entre Futbol Club Barcelona i Pamesa València. Enguany, la política de fitxatges ha augmentat el nombre d'estrelles i això podria notar-se a les taquilles.

Els grans al·licients per a la present edició són els fitxatges estrella del Barça: el iugoslau Dejan Bodiroga, l'alemany Patick Femerling i l'italoeslovè Gregor Fucka. El nou dream team d'Stanislav Pesic "recent campió del món amb Iugoslàvia" s'enfrontarà a un Estudiantes poc renovat, que torna a confiar en Pepu Hernández després del fracàs de Carlos Sainz de Aja la temporada passada. Els madrilenys s'han reforçat amb el pivot del Reial Madrid Iker Iturbe, com a moneda de canvi del fitxatge d'Alfonso Reyes pel club blanc, i amb tres jugadors més, entre els quals destaca l'aler iugoslau Nikola Loncar i el pivot nord-americà Adam Keefe.

Les entrades de l'espectacle tenen un preu molt assequible, segons els organitzadors "10 euros per a adults i 2 euros per a menors d'11 anys ", tant que el responsable del torneig, José Juan Vellibre, assegura: «Qui no ve, és perquè no vol venir». Hi ha un petit handicap que preocupa els organitzadors: aquell dimecres hi ha partits de la tercera jornada de la Lliga de Campions de futbol. Això no és excusa, per Vellibre, «perquè els veritables aficionats al bàsquet omplin el pavelló». I és que «un partit d'aquesta categoria només es veu un cop a l'any a Palma», afirma Vellibre, amb la qual cosa la presència dels «malalts» del bàsquet a Son Moix està gairebé garantida.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.