nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.86°

El campió posa a prova el nou projecte

El Mallorca s'estrenarà a la Lliga contra un València molt tocat de moral després de la Supercopa

36056
Els onze escollits per Manzano.

El nou projecte mallorquinista liderat per Gregorio Manzano rebrà avui la seva primera nota a Son Moix (20:00, PPV), ni més ni menys que contra el vigent campió de Lliga, el València de Rafa Benítez. El tècnic vermellenc alinearà la mateixa defensa que l'any passat, però té dubtes sobre quina serà la punta d'atac. La veritat és que li han posat difícil, entre la lesió d'Etoo, la fugida a darrera hora de Luque, i l'arribada a dos dies de l'inici de Lliga de Pandiani i Turu Flores.

Güiza serà en principi el golejador escollit, però la seva possible partdia al Llevant com a cedit podria decantar Manzano per col·locar el Rifle Pandiani a la davantera. El centre del camp presentarà un aspecte força renovat, amb Harold Lozano com a conductor del joc i l'incombustible Marcos al seu costat. Campano oblidarà, de moment, la seva etapa al lateral dret i passarà a ocupar la banda, mentre que Àlvaro Novo serà el substitut d'Ibagaza, que no ha estat convocat per precaució.

Albert Riera, que es troba en un moment de forma extraordinari, tindrà per fi la seva oportunitat al primer equip, ja que el tècnic andalús li donarà l'oportunitat de començar el campionat com a titular per la banda esquerra. Carlos i Biagini han caigut per decisió tècnica de la primera llista de Manzano per un partit oficial. Tampoc hi seran a la banqueta Federico Lussenhoff, Etoo, Vicente i Ariel Ibagaza, tots ells per lesió.

El conjunt valencianista no arriba amb un ambient gaire positiu a la seva plantilla. Les dues derrotes contra el Deportivo de la Corunya a la Supercopa d'Espanya han fet mal a l'entorn de l'equip dirigit per Rafa Benítez, que ha rebut moltes crítiques. La principal preocupació del tècnic madrileny és la mateixa que Manzano, la punta d'atac. Els davanters del València tenen la pólvora mullada i la directiva no ha volgut dur cap reforç dels que demanava l'entrenador, entre ells Albert Luque.

Salva Ballesta serà titular, encara que no es troba en el seu millor moment, i deixarà un altre futbolista fora de forma a la banqueta, el noruec Carew. Juan Sánchez ni tan sols ha estat convocat per Benítez. A més, els txe arriben a la primera jornada tocats en defensa per culpa de l'expulsió de l'argentí Ayala diumenge passat contra el Deportivo. Ayala no podrà formar parella de centrals amb Pellegrino i serà substituït per Marchena.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.