nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
12°

Derbis matiners

La veritat és que alguns «derbis» tradicionals de la Tercera Divisió han arribat massa prest. I com resulta que mai plou a gust de tothom, els respectius responsables de les paupèrrimes tresoreries hauran despotricat en convertir-se en amfitrions en la primera jornada del campionat. Circumstància que afecta sensiblement l'Sporting Maonès-Alaior, Manacor-Cardassar i Ferrioler-Constància. Dos dels esmentats es disputaran al llarg d'avui diumenge. El més espectacular es jugà ahir horabaixa al Municipal de Son Ferriol davant una nutrida assistència d'espectadors malgrat els 9 euros que costava la entrada, senyal evident que torna a haver-hi ganes de futbol de competició.

«Pas ses llebres»  

Primer partit oficial de Tercera Divisió i debut de l'equip local, estrenant categoria així com gespa artificial de l'històric rectangle. Pura incògnita malgrat la categoria del rival amb qui haurà de competir, atès la gran reestructuració duita a terme i que ha deixat poc menys que desconegut a l'Atlètic Balears. Per part de l'amfitrió, tremendes ganes de començar sumant qualque punt, única manera de continuar amb la il·lusió. Partit que començarà a les sis de l'horabaixa sota l'arbitratge de Mulet Pacis.

«Sa lleona ja bramula»  

Segon partit del campionat. Un punt positiu en el compte de la veritat i possibilitats de més en ocasió del partit que avui capvespre, a partir de les sis, enfrontarà al S'Horta i el Constància d'Inca, sota l'arbitratge del col·legiat Òscar Albiol González. Ganes de presenciar futbol d'aquest que tanta passió aixeca en l'entorn de la famosa «lleona» i que ja fa uns dies que començà a bramular per fer saber que a partir d'ara res passarà sense la seva autorització. Forta reestructuració de l'equip de Preferent a més del de sobre conegut canvi d'orientació una vegada dimitit de la seva responsabilitat Rafel Roig, sent una pura incògnita el projecte de la nova directiva amb qui, fins ara, no he tingut l'ocasió de xerrar.

Ca'n Mayol  

Debut oficial del conjunt local davant la seva fidel afició, en ocasió del partit que davant la Penya Arrabal disputaran avui capvespre a partir de les set i sota l'arbitratge del col·legiat Ramón Cruz. Ambient propici malgrat els flecs que encara es mantenen respecte a la festa del patró i ambient, repetim, per veure en acció al renovat conjunt titular així com la nova direcció tècnica.

Consell-Son Sardina  

Motivat per la impressionant tromba d'aigua que ahir capvespre va caure damunt Consell (21 litres en 30 minuts), el col·legiat Ruiz Jiménez obligà a suspendre el partit entre Consell i Son Sardina de tercera regional. L'enfrontament es disputarà el dimarts a les 21 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.