algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

Amistosos

Al camp de Son Verí, Arenal-Espanya (De la Cámara); a Can Maiol, Sóller-Binissalem (Colom Quiles); a Mancor de la Vall, Constància-Xilvar (Gómez Romero); al Municipal de ses Salines, Ses Salines-Felanitx (Hidalgo Pérez); al Municipal de Son Ferrer, Son Ferrer-Peguera (Guardiola Rotger); a Cala d'Or, Cala d'Or-Alqueria (Rosselló Tudela); a Inca, Constància-Xilvar (Gómez Romero).

Ciutat de Llucmajor

Serà a partir de les set d'avui horabaixa quan comenci a disputar-se una nova edició del torneig Ciutat de Llucmajor. Front a front, Arenal i Espanya, amb alineacions de gala. Els locals, amb moltes cares noves respecte la temporada passada, i els visitants que novament de la mà de Joan Fortunato intentaran retornar a la divisió que tan lamentablement es va malgastar. El partit serà arbitrat pel col·legiat Emilio De la Cámara Fuster.

Espanya

Miquel Mas, actual president de l'Espanya, acaba de prendre una de les més importants decisions quant al futur del club que tan encertadament presideix: Continua donant tota la confiança al tècnic Joan Fortunato, malgrat haver perdut la categoria la temporada que ja està oblidada. D'aquesta manera, l'espavilat tècnic repetirà una temporada més responsabilitzat d'una plantilla que ha patit una gran reestructuració, tal com a continuació esmentarem: Cares noves, Sebastià Martí (s'Horta), Mini (Peguera), Torres (Platges de Calvià), Sergio (Ferrioler), Dani (Arenal), Calleja (ex Atlètic Balears). Continuen en contracte en vigor, Toni Ferragut, Tomeu Gelabert, Juan Vega, Llorenç Garí, Matías Jorcas, Ramon Jiménez, Miquel Vidal, Toni Adrover, Angel Fructuoso, Jaume Garcías, Cote. Igualment ha atorgat tota la confiança a Joan Llompart, que es responsabilitzarà de la plantilla de Primera juvenil. Cara a la temporada oficial, que per cert s'iniciarà el diumenge dia 25, l'Espanya haurà de solucionar el primer obstacle, com serà la visita al camp de la Penya Arrabal. Igualment, està previst que l'Espanya compti a la temporada pròxima amb un nou conjunt, que militarà a Tercera Regional.

Abús arbitral

Envoltada de dificultats es va presentar molts dies abans de disputar-se el partit d'anada de la Copa Reial Federació pel Ferrioler, motivat per la impossibilitat d'adquirir passatges aeris suficients per desplaçar-se a l'illa pitiüsa, on s'havia d'enfrontar a la Penya Esportiva Santa Eulàlia. A la fi, les dificultats es varen superar en aconseguir el conjunt mallorquí passatges suficients per emprendre el vol a primera hora del matí. Això sí, amb l'obligació de disputar el partit a partir de les onze, ja que a les quatre s'havien de presentar a l'aeroport per retornar a l'Illa. El que no comptaven cap dels dos equips era que la factura arbitral ascendís a 78.000 pessetes per equip, que totalitzaven 156.000 pessetes, que els presentà el trio arbitral mallorquí. Com és natural, els dos equips es negaren a pagar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.