cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.73°

Les vacances es notaren a la llotja

Personalitats esportives i polítiques visqueren amb intensitat una nit històrica

Tot i la importància del partit, la veritat és que la llotja presidencial de l'estadi de Son Moix reflectia que el partit es disputà en ple agost, època de vacances. Aquesta circumstància va fer que els seients més destacats de l'estadi registrassin una imatge més aviat pobra. Poca representació de les institucions polítiques que es materialitzà en l'absència de les primeres autoritats de Mallorca i les Balears. Tot i amb això, s'hi pogueren veure diverses personalitats del món de l'esport, la política, com també del món de l'empresa, com és el cas del president del Grup Serra, Pere A. Serra.

La llotja estava presidida pel propietari del club, Antonio Asensio Mosbad i pel president, Mateu Alemany. Els acompanyaven el director general de Presidència del Govern de les Illes Balears, Pere Fullana, el batle de Palma, Joan Fageda, el secretari d'Estat per l'Esport, Juan Antonio Gómez Angulo, l'expresident de les Corts espanyoles, Fèlix Pons i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Gaspar Oliver.

Pel que fa a les personalitats esportives, destacava la presència de l'extècnic del club mallorquinista, Fernando Vázquez, el representant argentí de diversos jugadors, Alejandro Camaño, i l'exjugador José Carcelén, a més dels habituals com l'expresident, Miquel Dalmau, el president de la Federació Balear de Futbol, Antoni Borràs del Barrio, el tècnic mallorquinista, Tomeu Llompart. No hi faltaren tampoc els dirigents de l'expedicició croata, que mantingueren en tot moment una actitud correcta i el fair play necessari en aquestes ocasions.

El partit es visqué amb la intensitat i els nervis propis de l'ocasió, però amb la correcció i esportivitat que caracteritza la llotja mallorquinista. Malgrat tot, la tensió era evident als rostres dels dirigents del club mallorquí, sobretot a mesura que anaven passant els minuts i es consumien les possibilitats mallorquinistes d'aconseguir la victòria. A tot això cal afegir-hi les altes temperatures que es visqueren ahir vespre a l'estadi de Son Moix. Si els noranta minuts reglamentaris foren viscuts amb nervis i tensió, la pròrroga es visqué amb intensitat i el gol d'Albert Luque, al segon minut de la pròrroga, retornà el somriure i la tranquil·litat a la llotja de Son Moix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.