muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

Manolo Grillé i Felip Domínguez s'acusen mútuament de «mentiders»

La possible fusió dels clubs de Calvià enfronta el Platges i el Santa Ponça

Tota la polèmica va tenir inici aquí, a Diari de Balears, arran d'unes declaracions en què Manolo Grillé (president del Platges Calvià), responent a la pregunta sobre una possible fusió dels equips de Calvià, afirmava que el seu club «oferia molt i estava molt més ben organitzat que els altres dos» cosa que no veia amb els mateixos ulls el president d'una d'aquestes dues entitats, concretament, Felip Domínguez, president del Santa Ponça, i que públicament titllava de falses les argumentacions de Grillé.

L'empresari de Santa Ponça reconeixia que ja s'havia intentat dur a terme una fusió futbolística que havia fracassat «per culpa del senyor Grillé». Domínguez no pensa que el Platges estigués més ben organitzat que el seu equip i també desafia el president gallec amb una muntanya de papers (l'article de Manolo Grillé publicat a Diari de Balears, entre ells) per demostrar qui és que diu la veritat.

La resposta de Grillé no s'ha fet esperar. En nota de premsa, el president taronja assegura que no ha mentit mai «actitud de la qual el Sr. Domínguez manca amb massa freqüència», també recorda al màxim mandatari de l'equip verd-i-blanc que «jugadors (encara en contra de la seva voluntat i de les famílies), tècnics, etc. els cedí el Platges la temporada passada perquè el Santa Ponça fes un digne paper a la Lliga» i conclou el de Magaluf que està «plenament segur que no prestarà cap atenció a les difamacions i inexactituds d'aquells als quals els queda poc crèdit en aquest món».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.