algo de nubes
  • Màx: 13.38°
  • Mín: 7.77°
13°

ACS reclama a Cort més de 500 milions de pessetes per les obres a Son Hugo

Rafel Vidal assegura que l'acord amb la constructora és, ara com ara, molt llunyà

La constructora ACS, que realitzà les obres del complex de piscines de Son Hugo, reclama a l'Ajuntament de Palma més de 500 milions de pessetes. Així ho confirmà a Diari de Balears el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, Rafel Vidal, que explicà que les postures entre el consistori i l'empresa constructora són molt llunyanes. «El complex de piscines de Son Hugo es va adjudicar per 1.490 milions de pessetes i l'empresa constructora ens reclama ara més de cinc-cents milions de pessetes addicionals. Estam negociant, però les postures són molt llunyanes», explicà Vidal.

El regidor d'Urbanisme explicà que l'Ajuntament ha recepcionat l'obra, però que no pot acceptar, de cap de les maneres, les condicions de la constructora ACS. «Hi pot haver un deu per cent de diferència entre el preu d d'adjudicació i el final, però mai més de cinc-cents milions respecte a una obra que s'adjudicà per 1.490. A més, si s'hagués aprovat un reformat respecte al projecte inicial es podria justificar una desviació del vint per cent, però no n'és el cas», explicà Vidal.

En tot cas, el fet és que ja ha passat més d'un any des de la inauguració oficial del complex de Son Hugo "el vint-i-dos de maig de l'any 99" i encara no s'han tancat les negociacions entre Ajuntament i empresa. L'obra està acabada, recepcionada, però no hi ha acord sobre els doblers.

Rafel Vidal parlà també a Diari de Balears de l'estadi de Son Moix i fou clar quan assenyalà que «no hi ha cap dificultat ni falta cap paper perquè el Mallorca hi pugui jugar, com ho està fent». Respecte al cost total de les obres, Vidal el situà al voltant dels 4.000 milions de pessetes, malgrat que sumà a cost del recinte esportiu totes les obres dels voltants. A més, s'ha de considerar que a l'estadi de Son Moix sí que es va haver d'aprovar un modificat, ja que es canvià la inclinació de les graderies... El regidor d'Urbanisme fou, així mateix, molt clar quan xifrà el desacord amb la constructora entre 300 i 400 milions de pessetes. «No hi ha acord amb Fomento, malgrat que el desacord és d'uns 300 o 400 milions de pessetes», explicà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.