algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

Cúper: «Venim amb la idea de guanyar»

El tècnic del Mallorca, molt optimista, va elogiar el Chelsea en el seu conjunt

TOMEU MARTÍ. Londres.
L'optimisme és la nota predominant en l'expedició mallorquinista i el prudent tècnic del club mallorquí, Héctor Raúl Cúper, també sembla haver-se'n encomanat. Possiblement això sigui fruit dels sentiments que li ha transmès el conjunt dels jugadors que han viatjat a Londres. «La sensació que m'ha transmès l'equip és bona, té confiança per jugar i per guanyar, una confiança que no és relaxament, sinó que hi ha una tensió positiva», va declarar el tècnic argentí, qui també va afegir que «partits d'aquesta transcendència són un estímul i un repte alhora». De tota manera va aclarir que «jo gaudesc quan ha acabat el partit i hem guanyat».

Cúper va explicar que durant els darrers dies han vist vídeos del Chelsea i que «és un equip que intenta jugar la pilota, no llança pilotades, sinó que fan jugades i entren per les bandes». Va afegir que «som dos equips amb dos estils semblants, que els agrada jugar i que també són capaços de defensar bé».

Pel que fa a la manera en què plantejarà el partit i quin tipus de joc espera, el tècnic mallorquinista va afirmar que «allò important és poder desenvolupar un joc per intentar guanyar, tenint en compte al mateix temps que tenim davant un equip potent i molt equilibrat com és el Chelsea. Nosaltres, quan plantejam un partit, sempre tenim en compte les característiques del rival».

El tècnic també va afegir que «la idea sempre és guanyar, nosaltres sempre sortim amb la intenció de derrotar el rival, després, depenent de com s'hagi desenvolupat el matx, pots considerar el resultat més bo o més just, o no».

Pel que fa al davanter de l'equip londinenc, Zola, Cúper va insistir que el més destacable del Chelsea és tot l'equip, encara que també va afirmar que «Zola és el talent, l'home per desequilibrar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.