algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Covirán acompanya el Múrcia a la Lliga LEB

El Reial Madrid derrotà el Lleó Caja España (75-66) però el seu joc no va convèncer els aficionats

El Covirán Granada acompanyarà el Recreativos Orenes Múrcia a la Lliga LEB, després de caure derrotat en el Nou Congost davant el TDK Manresa amb claredat per 74 a 59. La victòria del Fum Valladolid contra el finalista de la Copa Korac, Adecco Estudiants, de Madrid, per 85 a 68 deixà el cinc andalus sense salvació possible en els partits que falten.

Reial Madrid, Barça, Caja San Fernando i Tau Vitòria ja tenen la participació en els play-off finals assegurada. L'Adecco Estudiants també té moltes possibilitats, mentre que Pamesa València, Girona Gavis, Fuenlabrada, Bruguer-Joventut, Unicaja i TDK Manresa disputen les quatre altres places. Les tres darreres jornades per disputar prometen ser explosives i la lluita per aconseguir el bitllet per als play-off es decidirà la darrera volta. La lliga regular ha correspost a les esperances dipossitades.

Clifford Luyk, tècnic del líder Reial Madrid, que ahir derrotà el Lleó Caja España per 75 a 66, amb Tanoka Beark, amb 27 punts, com a botxí dels homes d'Edu Torres, es queixava que «després d'haver disputat cinc partits en nou dies, a més d'entrenar cada dia dues vegades, l'equip està sense gas, apàtic i fred. Hem defensat bé, però hem estat estancats en atac».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.