algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 14°
14°

Gil podria rebre l'alta en 24 hores

Continuen les manifestacions en favor de la llibertat del batle de Marbella

El batle de Marbella, Jesús Gil, podria rebre l'alta mèdica de l'Hospital Clínic Universitari de Màlaga a les pròximes 24 o 36 hores, després d'haver millorat la seva tensió arterial, mentre que un grup de simpatitzants exigiren a Marbella la seva posada en llibertat.

Segons l'informe mèdic emès ahir migdia, la tensió de Gil «s'ha normalitzat» i la seva estada a l'hospital depèn «de la finalització de l'estudi cardiològic iniciat per establir el tractament ambulatori que haurà de seguir».

Quant a si l'hospital es pronunciarà sobre la conveniència que torni a la presó, el director mèdic, Francisco Fortes, manifestà que «el centre es limita a dir si ha d'estar dins o fora de l'hospital» i que a Gil «se li farà un informe quan surti, igual que a tots els pacients, vagi on vagi».

Fortes assegurà que no hi ha hagut «pressions» de l'entorn de Gil perquè romangui a l'hospital, tot i que admeté que els metges de l'Atlètic de Madrid i altres persones relacionades amb ell «s'han interessat per la seva salut i han aportat dades sobre els seus antecedents».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.