algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 18°
18°

Son Pardo: L'estel·lar fou per a Corosis

César de Saint de Pol tornà a imposar-se als seus rivals en la setena correguda

Son Pardo programà per ahir diumenge una reunió amb nou corregudes, la vuitena de la qual es presentava com la més interessant i atractiva de l'horabaixa.

Amb una bona inscripció i amb l'atractiu que es jugava el quartet amb un fons acumulat de 2.905.900 de pessetes, molts eren els cavalls que partien com a favorits per col·locar-se, i la veritat és que la majoria compliren finalment els pronòstics. L'exemplar Corosis, menat per A. Garau, fou el gran triomfador, rodant a 1.20.8, seguit per Bob de Chassant (1.22.7), Boree du Pouget (1.22.9) i Beledor (1.23.1).

De la resta del programa, interessant fou també la setena correguda, on el gran favorit César de Saint Pol (1.16.5) tornà a donar una lliçó als seus rivals i entrà "amb A. Garau a les seves regnes" en primera posició per davant de Big (1.18.7), Clinton Corner (1.18.8) i Miss Princess (1.19.0). El cavall dels Germans Garau continua comptant les seves actuacions per victòries.

Finalment cal esmentar el Premi Poltres, que es va disputar a la segona prova de la reunió. La incògnita era a saber qui s'estrenaria a Son Pardo, ja que cap dels participants de la prova havia guanyat encara a l'hipòdrom de Palma.

El més ràpid fou Don Tap B amb un temps d'1.23.8. En segon lloc entrà Didy Blai "a priori un dels favorits" que rodà a 1.24.0, seguit per Dalton Ross 81.24.4) i Digni Bird (1.25.3).

Els altres guanyadors de la reunió foren Calitja de Marta, Classical Action, Babieca GS, Fish Run, Elising Lady i Biniati de Quick.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.