algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Debussy s'imposa a l'especial per a poltres de dos anys

El cavall de la quadra Caixeta s'adjudicà a Son Pardo el Premi Fruites El Molino

Tres varen ser els protagonistes de la Diada del Criador que se celebrà ahir a l'hipòdrom de Son Pardo. En primer lloc, l'egua de la quadra Caixeta, Debussy, que amb Joan Antoni Riera a les regnes s'adjudicà el premi Fruites Los Molinos, especial per a poltres de dos anys generació D, reclamant així el tron generacional davant altres aspirants com Dafnis GS i Duncan Power.

Debussy s'imposà per molt poc marge, i va ser la foto-finish qui decidís el guanyador. Duncan Power va ser segon, mentre que Dafnis GS es va haver de conformar amb la tercera posició.

El segon dels protagonistes va ser el corrent elèctric, que ahir capvespre tornà a fallar. Enmig de la disputa de la setena correguda, Son Pardo va quedar a les fosques i mentre els cavalls participants continuaren la cursa. Els aficionats assistents a l'hipòdrom palmesà mostraren aviat la seva indignació per aquesta nova pana, amb crits de «fora, fora» i «això és una vergonya». Fins i tot un grup d'aficionats que havien apostat es dirigiren al local de la Federació, per demanar que s'anul·làs el resultat, però el comissari donà per bo l'ordre d'arribada.

El tercer i darrer protagonista, tot i que els primers cronològicament varen ser els cavalls de la generació E, es presentaren davant el públic assistent a Son Pardo. Un total de 33 cavalls desfilaren per la pista de Son Pardo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.