nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

Moyà es classifica per a les semifinals del Masters d'Hannover

95482
Carles Moyà aixeca els braços en senyal de victòria.

Carles Moyà aconseguí ahir el pas a les semifinals del Masters que es disputa aquests dies a la localitat alemanya d'Hannover, després de derrotar el rus Eugueni Kafelnikov per un doble 7-5, en una hora i 33 minuts, per la qual cosa s'enfrontarà a semifinals al britànic Tim Henman.

D'aquesta manera, Carles Moyà celebrà el seu partit 250 com a profesional amb una victòria i a més a més una victòria molt important, ja que aquesta li suposà passar a semifinals del Campionat del Món. Carles Moyà s'enfrontarà avui contra el britànic Tim Henman a semifinals, després de prendre's la revenja de les semifinals de l'any passat, quan perdé precisament contra Kefelnikov per un doble 7-6. Moyà comentà en haver acabat el partit, que contràriament a allò que va passar en aquella ocasió, ahir no li va tremolar la mà en els moments claus. «Ahir no em va tremolar la mà. Ni tan sols en el primer set quan era a punt d'acabar i tenia en les meves mans la possibilitat de guanyar-lo», comentà.

Moyà afegí que «avui he fet un gran treball mental. Si aconseguesc mantenir aquest nivell de concentració puc guanyar Henman. Tim és un jugador molt perillós i que no et dóna ritme de joc. Hauré d'estar molt atent a les restades i també a treure molt bé», assegurà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.