algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Anthuenis: «El partit de Brussel·les ha estat clau»

L'entrenador del Genk alaba el joc del Mallorca

El màxim responsable tècnic del Racing de Genk, Aimé Anthuenis, va explicar en roda de premsa la seva valoració del partit que acabava de disputar el seu equip i el Mallorca. Segons el tècnic belga, «estic content del meu equip que ha treballat molt i que ha intentat fins al final guanyar el partit. Pel que fa al Mallorca, és un gran equip molt ordenat i treballador com ja va demostrar a Brussel·les».

Anthuenis va lamentar que el seu equip hagués quedat eliminat, malgrat que «els dos partits hagin acabat amb empat» i es va mostrar decebut per quedar fora d'una competició en la qual «hem jugat sis partits i no n'hem perdut ni un».

De totes maneres, l'entrenador del Genk va dir que no estava preocupat, ja que «hem caigut davant un equip molt fort, com és el Mallorca, que segur farà un bon paper a la Recopa, i també ha estat perquè ens ha faltat una mica de sort».

Finalment, Anthuenis, que va afirmar que «el partit de Brussel·les va ser determinant per al desenvolupament de l'eliminatòria», va queixar-se de la col·locació de les banderoles del córner, ja que, segons el club belga, no deixaven espai per treure des del cantó amb comoditat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.